Personeelsplanning

Personeelsplanning op de meest professionele wijze? U komt dan automatisch uit bij geïntegreerde Talent Management software. Een voorbeeld daarvan is Talentsoft die met zijn Human Resource Information System (HRIS) Europees marktleider is. Wij bieden u geen los computerprogramma aan. In plaats hiervan maakt u online gebruik van een compleet service pakket. In onze Software as a Service (SaaS) benadering zijn tal van praktische modules geïntegreerd. Uiteraard geheel afgestemd op de behoefte van uw onderneming en vanzelfsprekend met inbegrip van een persoonlijke interface voor uw werknemers die hun betrokkenheid garandeert.

In de HRIS modules van Talentsoft is alles gericht op een geïntegreerd beheer van dynamische talenten binnen de onderneming. Zo is alle informatie met betrekking tot opleiding, loopbaanbegeleiding en evaluatie in een handomdraai binnen het systeem te vinden. Ook hebben de werknemers een helder beeld van de informatie die over hen voorhanden is bij het management. Talentsoft is door de betrokkenen vanaf elke locatie te raadplegen, zodat operationele beslissingen altijd kunnen worden genomen op basis van de meest recente informatie.

Het op de bedrijfsbehoefte toegesneden pakket zorgt voor stroomlijning van allerlei complexe taken. Praktische zaken als het beheer van verlofaanvragen, wijzigingen in de gegevens of de planning en goedkeuring van cursussen en seminars. Maar Talentsoft zorgt ook voor optimalisatie en flexibiliteit. Zo verwerkt het op transparante wijze de afgesproken doelstellingen met individuele werknemers of afdelingen en ook de evaluatie hiervan. Deze informatie wordt zo voor elke betrokkene binnen het bedrijf inzichtelijk. Doordat wij in overleg met u precies de juiste modules in ons Talentsoft service pakket kunnen selecteren, past het samengestelde pakket perfect bij de eisen van uw onderneming.

Personeelsplanning omvat ook succesvol Recruitmentmanagement. Ook voor deze taak is het pakket van Talentsoft volledig geoptimaliseerd. Werving doet u succesvol via de webgebaseerde interfase. U plaatst uw opdrachten eenvoudig online, zowel binnen het systeem als extern op gespecialiseerde sites en professionele sociale netwerken. Nu kunt u de tijd volledig besteden aan het lezen van CV's en wordt uw behoefte aan gekwalificeerde krachten binnen uiterst korte tijd vervuld.

Natuurlijk maakt ook een geavanceerd Skills Management onderdeel uit van ons flexibele pakket. U optimaliseert hiermee de prestaties en het concurrentievermogen van de onderneming. Kennis en vaardigheden die nodig zijn en kennis en vaardigheden die aanwezig zijn, worden in deze module op de meest optimale wijze aan elkaar aangepast. Uiteraard is er een volledige integratie met zaken als loopbaanbegeleiding, beoordeling, beloning, opleiding en sociale cohesie. Centraal staat de duurzame ontwikkeling, zowel van uw werknemers als van uw bedrijf.

Ook de dagelijkse gang van zaken binnen uw onderneming wordt met Talentsoft op een uitstekende wijze aangestuurd. Het beheer van aanwezigheid, afwezigheid, toewijzing van mensen, materialen op bouwplaatsen, enzovoort; ook dit stuk personeelsplanning past naadloos in de software suite, evenals het beheer van allerlei betalingen.

De Talentsoft software suite gaat veel verder dan het beheer van eenvoudige administratieve taken. Het stelt u in de gelegenheid om op succesvolle wijze een effectief beleid van Talentmanagement uit te voeren!