Optimale workforce management


Software voor workforce management

Human resources management is van cruciaal belang, maar blijft vaak een complexe kwestie voor een bedrijf. Daarom is een humanresourcemanagement-informatiesysteem (HRM) een niet meer weg te denken hulpmiddel. Het stelt verschillende factoren in verbinding, optimaliseert HR-processen door voorschriften en automatisering, en biedt leidinggevenden een tool om de HRM-acties en managementtaken op elkaar af te stemmen.

Maak kennis met het Talentsoft HRM-informatiesysteem en ontdek hoe wij uw HR-processen kunnen vereenvoudigen.

Workforce managementplanning

Personeelsplanning behandelt onder andere het beheer van de aan- en afwezigheid van personeelsleden, timesheets en meer complexe taken zoals de toewijzing van personeel en materialen op bijvoorbeeld een bouwplaats. Met workforcemanagementsoftware kan de planning gemakkelijk worden beheerd door uw teams, in verschillende fasen van een project en van het begin tot einde. Elk bedrijf heeft zo zijn eigen specifieke wensen en eisen aan een personeelsplanningssysteem vandaar dat het mogelijk is om de workforcemanagementsoftware op maat te laten inrichten.

Zakelijke workforce management

Zakelijke workforce management geeft de HR-afdeling een complexe en meervoudige taak die verschillende specifieke onderdelen bestrijkt zoals, arbeidsprestaties, vaardigheden en talentontwikkeling. Al deze HR-processen kunnen worden aangestuurd vanuit de Talentsoft Talentmanagementsoftware: recruitment, mobiliteit, trainingen en beloningsbeleid.

Probeer gratis onze Talentsoft oplossing uit!