HRM Strategie

Tomorrow is now!

20 min 10 jul 2020

“Tomorrow is now” is de titel van het boek van Eleanor Roosevelt dat in 1963 verscheen. Als politica, diplomate en activiste drong zij er met dit boek bij de wereld op aan om nu te han-delen voor een betere toekomst. Haar man, Franklin Delano Roosevelt, was de bedenker van de ‘New Deal’ toen hij pre-sident van de Verenigde Staten was. Deze New Deal moest het land nieuw leven inblazen na de beurscrash van 1929 en de daaropvolgende crisis.

Het lijkt erop dat ook nu op de arbeidsmarkt en in organisaties een ‘New Deal’ nodig is om de coronacrisis aan te pakken. De coronacrisis heeft ons persoonlijke en professionele leven op zijn kop gezet. 100% telewerken, banen op de tocht, sociale afstand… de wereld is waarschijnlijk voorgoed veranderd. Het heeft echter ook de waarden die Talentsoft al jaren uitdraagt, zoals professionele verantwoordelijkheid of evenwicht tussen werk en privé, op de voorgrond geplaatst. 

Werk na corona: flexibel leiderschap en kennis van medewerkers 

Tijdens de Club Talentsoft 2020 presenteerde Alexandre Pachulski, medeoprichter en Chief Product Officer bij Talentsoft, zijn visie op werk na corona.

Bekijk de conferentie on demand en download het e-book om deze visie, evenals de ontwikkelingen en oplossingen die nodig zijn om deze wereld het hoofd bieden, te ontdekken. 

Download

kopiëren naar klembord
Dichtbij