Talentmanagement

Onze nieuwe podcast is uit!

3 min 1 apr 2021

Na maanden van voorbereiding kunnen wij nu eindelijk vol trots de lancering van onze nieuwe podcast aankondigen: ‘The Ins and Outs of Work‘ – dé HR en Future of Work podcast voor HR professionals die weten waar ze het over hebben, managers in grote en kleine organisaties, en leergierige werknemers die gewoon interesse hebben in hoe de werkende wereld aan het veranderen is! 

Waar gaat het over?

Het idee is simpel: onze eigen Neelie Verlinden (alias de HR-‘insider’) en Joe Sweeney (alias de HR-‘outsider’) gaan elke week met een nieuwe gast om tafel zitten om te bespreken hoe werk en HR veranderen in 2021. 

Waar kun je luisteren?

Volg ons vanaf vandaag en vind elke week een nieuwe aflevering op alle grote podcast-apps: 

podcast platform audio
Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsAmazon Music 
AcastTuneInPocket CastsDeezerBreakerStitcher

Support onze podcast door je te abonneren, een recensie achter te laten, en het nieuws over dé nieuwe HR en Future of Work podcast te verspreiden! 

Luister nu  

Om te beginnen zijn hier onze eerste drie afleveringen, waarin we praten over vrouwen in de tech industrie, het creëren van een inclusieve organisatie, en de veranderende rol van de manager.  

Aflevering 1 met Carrie Goetz (CTO & top 10 meest invloedrijke vrouw in Tech 2020) en Meike Arendt (Managing Director, Ceretai 

 De positie van vrouwen in de tech wereld is al jarenlang een hot topic. De tech-industrie heeft de zware ondervertegenwoordiging van vrouwen al geruime tijd als een probleem geïdentificeerd, en we zijn ons er allemaal van bewust, dus waar blijft dan die vooruitgang? Luister naar deze aflevering om daarachter te komen! 

Aflevering 2 met Steve Yacovelli (auteur, sprekerleiderschapscoach, alias “The gay leadership dude™”), en Vivian Acquah (voorvechter van welzijn en DEI op de werkplek 

Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie (of DEI) zijn belangrijke onderwerpen van discussie en actie in organisaties over de hele wereld. Maar die soms mysterieuze ‘I’ voor ‘Inclusie’ – waar staat die precies voor? Hoe ziet die er in de praktijk uit? En hoe ziet een echt inclusieve werkplek eruit?  

Aflevering 3 met Peter Griffiths (mede-oprichter en CEO van The Mind Takeaway)  

De gebeurtenissen van 2020 hebben trends in management die al aanwezig waren nog verder versneld. Er is een grotere behoefte aan empathie dan ooit tevoren en nederigheid is nu belangrijker dan ooit – vooral voor (people) leaders. De tijd van ‘hero‘ leadership‘ is voorbij! Luister naar deze aflevering om meer te leren over Regenerative Leadership, en ontdek hoe de rol van de manager vandaag de dag verandert in organisaties. 

Wat komt er nog meer in seizoen 1? 

Hier is alvast een blik op een aantal van onze andere top gasten dit seizoen: 

Dena Upton – Chief People Officer bij Drift 

Ozlem Sarioglu – mede-oprichter van SparkUs Digital Coaching Platform, professioneel coach, auteur en ICF Young Leader Honoree 

Rebecca Wetteman – Principal bij HR-analistenbureau Valoir 

Erik van Vulpen - Oprichter van AIHR | Academy to Innovate HR 

Dr Elizabeth Berryman – CEO en oprichter van de app Chnnl voor mentale gezondheid en welzijn van werknemers  

Nicole Miller, SHRM-CP - People Operations Manager bij Buffer 

Jennifer Paxton (her/hers)  - VP van People en Talent bij Privy 

 

 

 

 

kopiëren naar klembord
Dichtbij