Learning-manager

Geef medewerkers een doorlopende persoonlijke ontwikkeling.

Ontmoet ons

We luisteren

Wij ontwerpen ons product voor jou

Stel persoonlijke blended-learning-programma’s samen

Eén plek voor het delen en bewerken van trainingscontent

Hou KPI’s in de gaten en pas trainingsprogramma’s daarop aan

Met Talentsoft LCMS maak je trainingscontent die bij de bedrijfsdoelstellingen past: combineer klassikale trainingen met e-learning, certificaten en coaching en geef elke medewerker een persoonlijk opleidingstraject.

Pain 1

Met Talentsoft LMS kun je gemengde trainingsprogramma's vanuit één plek bewerken en delen.

Pain 2-OK

Verhoog de ROI van trainingen met krachtige analyses en inzicht in de voortgang. Bekijk hoeveel tijd cursisten aan een lesmodule besteden, wat hun vorderingen en scores zijn, en gebruik deze gegevens in je Human Capital-strategie.

Pain 3

Wij ontwerpen ons product voor jou

Moedig samen leren aan

Gebruik de expertise van medewerkers

Een uniek en doorlopend leertraject

Geef medewerkers een sociaal leerplatform met een virtueel klaslokaal, interactie en social rating… Hou het gesprek op gang met krachtige social-learning-tools.

Pain 4

Onze mobiele app SkillCatch kijkt verder dan het traditionele kennisbolwerk. Medewerkers kunnen specialistische werkzaamheden opnemen en delen en versnellen daarmee het trainingsproces.

Pain-5

Versterk je employer brand en hou medewerkers betrokken: een gepersonaliseerde front-office, rechtstreeks toegang tot trainingen vanuit onze HR-suite, beschikbaar voor diverse platforms (PC & mobiel), offline content-creatie en viewing… Een soepele gebruikerservaring die afgestemd is op de manier van werken in de organisatie.

Pain 6

Wij ontwerpen ons product voor jou

Geef medewerkers de controle over hun eigen ontwikkeling

Overzichtelijk en efficiënt opleidingsmanagement

Geef medewerkers de mogelijkheid tot zelfontplooiing met een on-demand trainingscatalogus waar ze hun trainingsbehoeften kunnen inventariseren en met een muisklik een verzoek bij hun manager kunnen indienen.

Pain 7 bis

Weg met onduidelijke Excelsheets. Talentsoft Training maakt elk opleidingstraject eenvoudiger: automatisch trainingsverzoeken verzamelen, eenvoudig opleidingsplannen samenstellen, logistiek management en real-time budgetbewaking.

Pain 8

Content voor jou geschreven

Met Talentsoft LCMS hebben we ons doel bereikt: met regelmaat content produceren, die een grote impact op op de ontwikkeling van onze medewerkers heeft.
Axelle Regreny
Training Engineer — Orange
lees de testimonial
axelle
  • axelle

We houden van interactie

#Iwanttoknowmore

Dichtbij