Het Talentsoft team

We zetten onze passie voor HR en leren in om één van de meest innovatieve platforms voor talentmanagement en training te ontwikkelen.

Onder leiding van een ervaren en toekomstgericht managementteam stellen 600 multiculturele en meertalige medewerkers het succes van onze klanten centraal.

JEAN-STÉPHANE ARCIS

Chief Executive Officer

Met 20 jaar ervaring in bedrijfssoftware, was Jean-Stéphane Arcis in 2007 één van de oprichters van Talentsoft. Daarvoor had hij diverse managementfuncties bij Oracle Applications, Siebel en Vignette. Arcis was actief betrokken bij de ontwikkeling en introductie van ERP- en CRM-software in Europa. Hij studeerde bij ESCP Europe en heeft een MBA van ENSEAD.

ALEXANDRE PACHULSKI

Chief Product Officer

Met meer dan 15 jaar ervaring in HR en IT, gaf Alexandre Pachulski 8 jaar leiding aan een management-consultancy-bedrijf voordat hij Talentsoft oprichtte. Hij schreef verschillende boeken over HR en heeft een eigen YouTube-kanaal Talents of Tomorrow. In 2015 kreeg Pachulski de Franse Golden Mouse award voor zijn blog Les Talents d'Alex over talentmanagment. Hij behaalde een PhD in Artificial Intelligence aan de Paris Dauphine Universiteit.

JOËL BENTOLILA

Chief Technology Officer

Joël Bentolila heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en integreren van oplossingen voor grote softwarebedrijven. Hij studeerde aan L'Ecole des Mines van Parijs en deed onderzoek naar kunstmatige intelligentie in de Computer Science Department van Carnegie Mellon University.

OLIVIER BISSON

Vice President Professional Services

During his 20 years of career in major technology companies - Microsoft, Bouygues Telecom, Oui SNCF - Olivier has supported key accounts in the implementation of their transformation and collaboration projects in companies. As VP Professional Services, Olivier coordinates project management, technical support and operations management teams to ensure the success of projects to implement, integrate and adopt Talentsoft solutions for customers. He is a graduate of ITM Mines d'Alès.

MARC BONNAMOUR

Chief Operating Officer

Marc Bonnamour heeft meer dan 20 jaar ervaring met een aantal van de snelst groeiende bedrijven in de SaaS-sectoren van Frankrijk en de VS. Hij werkte in de financiële en operationele afdelingen van Deloitte, LVMH en TraceOne.

SHANA ROY

Chief People Experience Officer

Shana heeft een Franse en Canadese achtergrond en komt uit een familie van ondernemers. Ze is haar carrière begonnen als tijdelijke medewerker in verschillende functies in het familiebedrijf. Ze is altijd geïnteresseerd geweest in de menselijke kant van werken, daarom heeft ze gekozen voor een carrière in HR. Shana heeft meer dan 10 bij Danone gewerkt in verschillende HR-managementfuncties voor productielocaties, R&D en het hoofdkantoor. Ze is gespecialiseerd in psycho-educatie, human resources en loopbaanbegeleiding. Ze is niet bang voor uitdagingen en wil mensen en organisaties graag bijstaan door middel van waardevolle relaties, sterk leiderschap en toewijding.

GEOFFREY JANVIER

Vice President of Engineering

Na 12 jaar bij Enablon te hebben gewerkt, is Geoffrey bij Talentsoft gekomen. Enablon is de wereldwijde leider in software-oplossingen voor EHS-, risico- en duurzaamheidsmanagement. Geoffrey heeft hier verschillende posities voor software-engineering bekleed, waaronder VP of Engineering. Als hoofd van de Agile Factory bij Talentsoft wil Geoffrey efficiëntie, productkwaliteit en klanttevredenheid optimaliseren door verbeterpunten te identificeren, projectmanagement te stroomlijnen voor alle productielijnen, de ontwikkeling van medewerkers te ondersteunen, synergieën te ontwikkelen en KPI's bij te houden. Hij is afgestudeerd van de SKEMA Business School en Ecole Supérieure d'Ingénieurs en Electrotechnique et Electronique (een hoog aangeschreven Franse universiteit).

BERRY CLEMENS

Vice President of Sales

Berry Clemens heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT industrie, in marketing en sales maar ook in technische internationale managementfuncties. Hij heeft veel ervaring als ondernemer en begeleidde snel groeiende start-ups en scale-ups maar ook bedrijven die groeiden door fusies en overnames voortkomend uit een beursgang op Euronext Amsterdam. Zijn meest recente groeiproject was het opzetten van de Noord-Europese sales organisatie binnen Oracle Digital voor hun SAAS Applications business voor HCM-, SCM- en ERPM-oplossingen. Als Vice President Sales is Berry verantwoordelijk voor de sales activiteiten van Talentsoft om zo de internationale groei van ons bekroonde SAAS HCM-platform te ondersteunen.

STEPHANE VAIS

Chief Financial Officer

An expert in finance and business performance improvement, Stéphane Vais has more than 25 years of experience in France and abroad. From start-ups/scale-ups to large groups, Stéphane has led the development and transformation of organizations in France and Europe.​ A graduate of HEC Paris, Stéphane started his career in venture capital and created the US office (Palo Alto) of Thomson Ventures before joining the Hersant group (Le Figaro, France-Soir, regional daily press) and then AOL France. After 4 years at Photobox (Paris/London) as a CFO, he joined Sarenza as a Deputy General Director where he created a department dedicated to data science and data engineering. ​ Stéphane Vais' mission is to support Talentsoft's transformation through the development of the finance and legal function in order to contribute to Talentsoft's growth in France and internationally.​

Dichtbij