De successen van Talentsoft

Talentsoft werd in 2007 opgericht om Europese bedrijven een digitaal HR-platform te bieden dat mensen centraal stelt en de werkbeleving naar een hoger plan tilt.

2017
13/06/2017

10-jarig jubileum

In 2017 bundelden Jean-Stéphane Arcis, Alexandre Pachulski en Joël Bentolila hun krachten om Europese organisaties te helpen bij de ontwikkeling van talent. Hun droom nam een grote vlucht. Binnen 10 jaar hadden ze 600 werknemers in dienst en groeide Talentsoft uit tot de aanbieder van cloudbased talentmanagement- en trainingssoftware in Europa.

03/03/2017

Talentsoft voor de vierde keer uitgeroepen tot Visionair in Gartners Magic Quadrant for Talent Management Suites

Onze positie in het kwadrant van visionairs bevestigt de toegevoegde waarde en HR-innovatie die Talentsoft aan Europese multinationals levert,' zegt Jean-Stéphane Arcis, CEO van Talentsoft.

03/02/2017

Talentsofts veelzijdige digital-learning-expertise wordt in drie van de Fosway 9-Grids™ 2017 erkent

In 2017 werd Talentsoft voor het eerst uitgeroepen tot Strategic Challenger in het Fosway 9-Grid™ voor digitaal leren. Daarnaast werd het genoteerd als Core Challenger in de categorie Learning Systems, terwijl de positie binnen Authoring Systems versterkt werd dankzij de fusie met e-doceo, nu Talentsoft Learning.

Dichtbij