Raet en Talentsoft tekenen strategische partnerovereenkomst

13/06/2018

Amsterdam, 13 juni 2018-  Raet, marktleider op het gebied van HR Cloudoplossingen en HR dienstverlening en Talentsoft, Europees marktleider op het gebied van Talentmanagement, kondigen vandaag een strategisch partnerschap aan. Door de integratie van de twee platformen kan er een complete end-to-end employee experience worden aangeboden: van core HR en payroll tot recruitment, competentiemanagement en learning .

“Door samen te werken met Talentsoft kunnen wij onze internationale klanten een geïntegreerde oplossing bieden”, zegt Sander Odijk, Director Partnerships & Strategic Alliances van Raet. “Klanten zullen profiteren van een ‘one-stop-shop’ voor HR, omdat de volledige geïntegreerde oplossing door Raet wordt aangeboden en ondersteund.”

Samen  werken aan unified employee experience

De Talentsoft Talent Management suite wordt geïntegreerd met de Raet Youforce HR core en Payroll suite. Beide partijen voeren ook een gezamenlijk verkoopbeleid.

De samenwerking tussen beide partijen weerspiegelt de stijgende behoefte in de HR-markt aan geïntegreerde oplossingen die voldoen aan de geldende lokale en Europese wet- & regelgeving.

Gezamenlijke belangen

“We zijn zeer trots op de samenwerking met een marktleider zoals Raet.  Twee complementaire leiders, beide gebaseerd op dezelfde Microsoft.net architectuur, bundelen hun krachten voor een unieke waarde propositie”, aldus Jean-Stéphane Arcis, CEO van Talentsoft.

Ook vanuit de markt is er positief gereageerd op de partnerovereenkomst.

“De integratie van Talentsoft en Raet komt goed overeen met de trends die IDC ziet in de HCM markt voor Talent Management-totaaloplossingen” ,vertelt Alexandros Stratis, Senior Research Analyst van IDC. “Het is een grote stap voorwaarts en tekenend voor het soort integratie en mogelijkheden waar de markt op dit moment om vraagt “.

 

Over Raet

Raet, opgericht in Nederland in 1965, is gespecialiseerd in HR-cloudoplossingen en daaraan gerelateerde services. Deze geven managers en HR-professionals bij meer dan 10.000 organisaties dagelijks controle over hun HR-zaken. Raet maakt HR simpel en digitaal met haar Cloud oplossingen voor 3 miljoen mensen over de wereld. Raet opereert met haar 1.200 hoog gekwalificeerde medewerkers vanuit Nederland, België, Duitsland, Spanje, Argentinië,  Peru, Chili, Mexico en Colombia. www.raet.nl

Over Talentsoft

Talentsoft werd in 2007 opgericht en is de Europese leider op het gebied van cloudbased talentmanagement en digital learning software, met meer dan 1800 klanten en 9 miljoen gebruikers in 130 landen en 27 talen. Met een talentmanagementoplossing waarin werving en selectie, competentiemanagement, loopbaanbegeleiding en trainingsprogramma’s samenkomen, legt Talentsoft de basis voor de toekomst van HR. www.talentsoft.nl