Talentsoft opnieuw ‘visionair’ in Gartners Magic Quadrant voor Talent Management Suites.

07/03/2017
Gartner-MQ-2017

Talentsoft is door Gartner Inc. tot ‘visionair’ benoemd in het Magic Quadrant voor Talent Management Suites van februari 2017. De Europese leider in cloudbased talentmanagement en digital learning krijgt deze titel voor de vierde keer op rij.

In het Magic Quadrant beoordeelt Gartner leveranciers van talentmanagement (TM)-suites op basis van de uitvoering en volledigheid van hun visie. Onder TM suites verstaat Gartner een geïntegreerde set van applicaties die organisaties ondersteunen in het coördineren, aannemen, behouden en belonen van talent. Denk aan workforceplanning, recruitment, competentiemanagement, loopbaanontwikkeling en beloningsbeleid. Gartners beoordeling is gebaseerd op vijftien criteria, waaronder het bereik in de markt, de kwaliteit van de dienstverlening en marketing en sales. Talentsoft behoort tot de negen organisaties die op alle punten scoren.

 

Leveranciers in het kwadrant van visionairs zijn volgens Gartner voorlopers met innovatieve producten en de manier waarop ze die in de markt zetten. Ze anticiperen op nieuwe en veranderende behoeften in talentmanagement en zijn in staat de oriëntatie van de markt te beïnvloeden.

 

‘Een plaatsing in het kwadrant van visionairs bevestigt dat Talentsoft aan Europese multinationals zowel HR innovatie als time-to-value biedt.’ zegt Jean-Stéphane Arcis, CEO van Talentsoft. ‘Om te kunnen slagen in de competitieve talentmanagement-markt moet je technologische trends en HR op hoog niveau kunnen combineren met praktische, operationele behoeften. Door dichtbij onze klanten te blijven en samen met hen applicaties te ontwikkelen, weten we zeker dat onze producten overeenkomen met de behoeften in de markt.’

****

 

Meer informatie over Gartner: www.gartner.com/

 

Meer informatie over Talentsoft? Bezoek onze website www.talentsoft.nl