“A Unicorn in the making”

13/06/2017

10 jaar Talentsoft, het succes verhaal in één infographic

Parijs, 13 Juni 2017 – In 2007 staken  Jean-Stéphane Arcis, Alexandre Pachulski, en Joël Bentolila de koppen bij elkaar om Europese bedrijven te helpen bij de ontwikkeling van talenten. Wat startte al een droom werd gauw werkelijkheid. De Franse entrepreneurs ontwikkelde een online digitaal platform om  alle talentmanagementprocessen te beheren en waarin de medewerkers centraal staan. In minder dan 10 jaar groeide het bedrijf  uit naar 600 medewerkers en is nu de Europese leider op het gebied van Cloud Talentmanagement en Learning software.

Talentsoft’s succesverhaal is het levende bewijs dat wanneer de juiste innovatieve technologie, een unieke filosofie en een sterke bedrijfscultuur bij elkaar komen alles mogelijk is, zelfs concurreren met grote spelers uit de US. Na 10 jaar is onze droom nog steeds hetzelfde. Vandaag de dag helpen we meer dan 1500 bedrijven om hun HR-processen te transformeren”, zegt Jean-Stéphane Arcis, CEO en medeoprichter van Talentsoft.

Het 10 jarige succesverhaal van Talentsoft is samengevat in een overzichtelijk infographic met onder meer statistieken over het gebruik van de software.

 

infographic-10-years-TS

Meer informatie over de producten van Talentsoft is te vinden via www.talentsoft.nl