Nieuwe General Manager Talentsoft Benelux

22/04/2020

Talentsoft stelt Dennis Valkema aan als General Manager Benelux

Talentsoft, Europees leider in cloud-based talentmanagement en learning software, heeft Dennis Valkema aangesteld als General Manager Benelux. Valkema is reeds 25 jaar werkzaam in de wereld van HR en talent management, waarbinnen hij diverse consultancy- en management-functies vervulde. Zo was Valkema ruim drie jaar verbonden aan Lumesse als Country Manager Benelux en was hij, tot zijn overstap naar Talentsoft, werkzaam als Regional Director Benelux en meest recentelijk als Director Channels & Alliances – Benelux and Nordics bij Cornerstone OnDemand.

“De belangrijkste reden om bij Talentsoft aan de slag te gaan, is het feit dat Talentsoft een Europees DNA heeft,” aldus Valkema. “Ik geloof er sterk in dat een belangrijke Europese speler als Talentsoft, met grote klanten als VDL en Jumbo, het beste in staat is om te begrijpen waar organisaties in Europa zich op moeten richten op het gebied van HR, en daardoor het beste aan de behoeften van deze organisaties en hun medewerkers kan voldoen.”

Dat blijkt volgens Valkema ook uit het feit dat Talentsoft uitblinkt in transformationele HR: “Het platform van Talentsoft stelt de mens centraal, waarbij learning, de ontwikkeling van vaardigheden en het in kaart brengen van talent voorop staat. Die focus past volledig bij de huidige tijdsgeest die wordt getypeerd door innovatie en digitalisering. Als gevolg daarvan zullen organisaties, mogelijk eerder dan ze denken, mensen nodig hebben voor functies die vandaag de dag nog niet eens bestaan.”

Daarnaast is de groei die Talentsoft nog kan maken als organisatie voor Valkema een belangrijke motivatie om zich aan het bedrijf te verbinden. Valkema: “Talentsoft is een scale-up, waardoor een meer agile manier van werken mogelijk is waar ik erg van houd. Dit geeft me de kans om snel resultaten te kunnen boeken en de groeiambities van Talentsoft te helpen realiseren; een uitdaging waar ik erg veel zin in heb.”