Workforce planning software van Talentsoft

Talentsoft biedt een oplossing met toegevoegde waarde voor uw medewerkers. U bouwt aan het fundament van uw strategische workforce planning en vergelijkt daarbij uw menselijk kapitaal met de doelstellingen van de onderneming. Met de workforce planning software van Talentsoft krijgt u een beter inzicht in de competenties die nodig zijn voor de toekomst.

Ondersteun uw bedrijfsstrategie

Met onze workforce planning software worden uw referentiesystemen snel geïmplementeerd en creëert u een fundamentele ondersteuning voor uw bedrijfsstrategie. De ergonomische en intuïtieve weergave van de HR-bibliotheek maakt het eenvoudig om de essentiële competenties van een functie te bepalen en het daarbij vereiste niveau. Op basis van bestaande gegevens maakt u in uw strategische workforce planning snel nieuwe templates voor functies aan. Door een visualisatie van de mogelijkheden met betrekking tot de mobiliteit van het menselijk kapitaal, wordt het gemakkelijker om te anticiperen op toekomstige ontwikkelingen.

Workforce planning model

Met de software van Talentsoft stelt u een workforce planning model op, met verschillende activiteitenscenario´s die aansluiten op de bedrijfsstrategie. Een strategische workforce planning maakt het eenvoudig om de ontwikkeling van uw personeelsbestand te plannen en te beheren. Doordat de HR-bibliotheek ook toegankelijk is voor uw medewerkers, kunt u gezamenlijk carrièretrajecten samenstellen en evalueren. U creëert zichtbaarheid voor uw medewerkers en identificeert zelf gemakkelijk vergelijkbare profielen voor een functie.