Talentsoft: een succesvol workforce management model

Met de Talentsoft workforce management software heeft u de mogelijkheid om uw HR-processen af te stemmen op uw bedrijfsstrategie. Onze workforce management tools bieden wat u nodig heeft om het aantal medewerkers en hun competenties in overeenstemming te brengen met uw zakelijke doelstellingen. De software helpt u het juiste talent te koppelen aan de juiste positie en potentiële carrièreswitches te stimuleren. Met de workforce management software kunt u aan de hand van competenties en analyses een voorspelling doen van uw personeelsbehoud. Talentsoft Personeelsplanning stelt u in staat om een effectief talent management-beleid te voeren.

De voordelen van de Talentsoft Workforce Management Software

Snelle opbouw van uw HR-bibliotheek
Met de workforce management software gaat het implementeren van uw referentiesystemen voor functies en competenties snel en eenvoudig. Met de ergonomische en intuïtieve weegave bouwt u aan de fundamenten van uw HR-bibliotheek. De mappen, die naar het aantal gewenste niveaus ingedeeld kunnen worden, maken de weergave van functies overzichtelijk, en op basis van de bestaande gegevens kunt u snel nieuwe templates voor functies creëren.

Workforce management tools die uw bedrijfsstrategie ondersteunen
De Talentsoft Personeelsplanning maakt het mogelijk om het lange-termijn-proces van uw bedrijfsstrategie te monitoren aan de hand van krachtige statistieken. Hiermee kunt u vervolgens anticiperen op toekomstige ontwikkelingen in bepaalde functies. Daarnaast geeft de software u de gelegenheid om de mogelijkheden voor de mobiliteit van uw personeelsleden te visualiseren.

Definieer loopbaantrajecten van uw medewerkers
Met behulp van de geavanceerde Talentsoft workforce management tools simuleert u de mogelijke bewegingen van uw medewerkers tussen verschillende banen. Zo kunt u bijvoorbeeld competentieverschillen tussen twee functies identificeren. U analyseert welke vaardigheden nodig zijn om uw medewerker van de ene positie naar de andere te laten overstappen.

Zichtbaarheid voor uw medewerkers
De workforce management software geeft medewerkers toegang tot de HR-bibliotheek, waardoor de interne groei wordt versterkt. Door de biblioteek als echte HR-marketingtool in te zetten, houdt u uw medewerkers up-to-date over verschillende functies. Zo kunnen zij zelf invloed uitoefenen op hun loopbaan en zorgt u ervoor dat uw beste medewerkers op de juiste plek zitten.

Over de Talentsoft Workforce Management Service

Talentsoft biedt een flexibele, cloud-based workface management service aan organisaties van over de hele wereld. De software ondersteunt de groei van de organisatiecultuur door HR-managers te helpen om talent te identificeren, te beoordelen, te ontwikkelen en te behouden. Organisaties van elk formaat, van kleine en middelgrote ondernemingen tot multinationals in zowel de publieke als de private sector, werken met de software van Talentsoft. Omdat onze service beschikbaar is in meerdere talen, maakt het niet uit waar u gevestigd bent. Met een eenvoudige tool kunt u al uw medewerkers in één en hetzelfde HR-proces integreren. Ontdek hier meer over de producten van Talentsoft en ervaar de voordelen van een eenvoudig workforce management model.