Talentsoft: talent management software

Met de Talent management software van Talentsoft worden alle data van uw medewerkers van verschillende HR processen op één centrale plaats verzameld. Hierdoor heeft u overal en altijd toegang tot alle data die een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van uw medewerkers. U kunt de carrièreplanning van uw medewerkers sturen door alle talent management processen te analyseren en te bouwen aan HR ontwikkelingsplannen. De talent management tools van Talentsoft helpen u hierbij.

Talent management software: alle data gecentraliseerd

Hoe goed kent u uw team eigenlijk? Met Talent Beoordeling reiken wij u een talent management module aan waarmee u het talent van uw medewerkers kunt identificeren, ontwikkelen en behouden. Dit stelt u in staat om uw medewerkers beter te leren kennen en het beste in ze naar boven te halen. De resultaten van evaluatiegesprekken, doelstellingen en mobiliteits- en trainingsverzoeken van uw medewerkers worden allemaal op één centrale plek opgeslagen zodat u deze data gemakkelijk kunt omzetten in actieplannen. Talentsoft beschikt over verschillende tools die u kunnen helpen bij de besluitvorming, zoals competentieoverzichten ,  opvolgingsplannen en dashboards. Door gebruik te maken van deze tools kunt u competentieanalyses maken en uwvervolg stappen bepalen en vastleggen in het systeem.

Talent management: competenties juist inzetten

Door de workforce van uw onderneming met hulp van onze talent management tools te analyseren kunt uprecies nagaan over welke competenties uw medewerkers beschikken en welke competenties het meest geschikt zijn voor bepaalde projecten of functies. . Dit doet u door de doelpopulatie met een gewenst profiel te vergelijken en zo de sterke en zwakke punten van uw medewerkers te identificeren. U kunt onderscheid maken tussen competenties die de medewerker al beheert en competenties die nog ontwikkeld dienen te worden. Op basis hiervan kunt u gepersonaliseerde actieplannen implementeren. De talent management software van Talentsoft geeft door middel van een competentiematrix een perfect beeld van uw medewerkers.

Het opstellen van HR-ontwikkelingsplannen

Onze talent management tools geven u een duidelijk overzicht voor een gefundeerde besluitvorming. Hierdoor kunt u gemakkelijk actieplannen opstellen in lijn zijn met de strategie van de organisatie en gespecificeerd op de individuele behoeftes van uw medewerkers. Carrièreplanning, opleidingen, trainingen, mobiliteit en salaris kunnen hier op aangepast worden. De talent management software van Talentsoft zorgt voor optimale samenwerking tussen HR-leidinggevenden en -managers, omdat informatie over medewerkers gemakkelijk uitgewisseld kan worden. Nadat u alle gegevens verzameld heeft, kunt u deze terug vinden in een duidelijk overzichtstabel. Met Talent Beoordeling van Talentsoft haalt u het beste uit uw medewerkers!

Over Talentsoft talent management software

Talentsoft is in 2007 opgericht en is Europa´s marktleider op het gebied van talent management software. Meer dan 5 miljoen mensen maken dagelijks gebruik van onze talent management software en we hebben meer dan 800 klanten in 100 landen. Talentsoft is een uitgebreide, cloud-based talent management software tool, dat ervoor zorgt dat HR-managers talenten kunnen identificeren, ontwikkelen en behouden. Kleine en middelgrote organisaties, maar ook multinationalsbehoren tot onze klanten en zijn actief in uiteenlopend sectoren in zowel ide private als publieke sector.