Voer een competentie analyse uit via Talentsoft

Met de HR-software van Talentsoft analyseert u uw human capital (menselijk kapitaal) en kunt u ontwikkelingsplannen voor uw medewerkers opstellen. Door een competentie assessment uit te voeren ziet u wat de sterke en zwakke punten van een bepaalde medewerker zijn. Ook kunt u een competentie analyse uitvoeren; dit laat zien welke competenties cruciaal zijn voor een bepaalde functie en in welke mate een medewerker hieraan voldoet.

De HR-software van Talentsoft

Met de HR-software van Talentsoft stuurt u op een efficiënte manier de loopbanen van uw medewerkers. Zo kunt u in onze tool alle data van uw medewerkers opslaan, zoals de resultaten van evaluatiegesprekken en mobiliteits- en trainingsaspiraties. Ook helpen we u bij de besluitvorming door relevante tools aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de eerder genoemde competentie analyse en het competentie assessment.

Overzicht creëren

De competentie analyse, het competentie assessment en onze andere tools hebben als doel een duidelijk overzicht te creëren, zodat u gefundeerde besluiten kunt nemen. Nadat u middels de competentie analyse een actieplan heeft opgesteld om bepaalde competenties te ontwikkelen, kunt u deze in lijn brengen met de strategie van de organisatie. Op die manier draagt een individuele competentie analyse bij aan het grotere plaatje. Wilt u meer weten over het ontwikkelen van uw medewerkers via Talentsoft? Kijk dan op deze pagina.