De recruitment-software van Talentsoft

Met de recruitment-software van Talentsoft kunt u eenvoudig nieuw personeel vinden en uw employer brand versterken. De software biedt uw bedrijf een kant-en-klare oplossing voor recruitment. De software is volledig aanpasbaar aan uw wensen, zodat u de beste kandidaten vindt voor de openstaande functies binnen uw organisatie. In slechts vier stappen vindt u met onze innovatieve recruitment-software nieuwe medewerkers.

Eenvoudig personeel zoeken met Talentsoft

Versterk uw employer brand
Eén van de voordelen van de recruitment-software van Talentsoft zijn de uitgebreide carrièresite mogelijkheden. Naast een kant en klare carrièrresite is het ook mogelijk onze software te koppelen aan uw al bestaande carrièresite of aan een nieuwe site. Kandidaten hebben de mogelijkheid om via LinkedIn of met een video te solliciteren. De kant en klare carrièresite is volledig naar uw eigen wens en in uw eigen huisstijl vorm te geven, zo trekt u eenvoudig de aandacht van potentiële kandidaten.

Publiceer uw vacatures
Met de recruitment software van Talentsoft heeft u het wervingsproces geheel in eigen hand. Doordat u de sollicitatieformulieren op maat kunt maken, stelt u alleen de vragen die voor u van belang zijn. Daarnaast kunt u eventueel extra documenten toevoegen aan de vacature, of sollicitanten vragen om specifieke documenten te uploaden. Nadat u de vacature via verschillende kanalen heeft gepubliceerd, kunt u aan de hand van dashboards en rapportages de voortgang van het recruitmentproces volgen.

Identificeer de beste kandidaat
De recruitment-software beschikt over handige tools die voor optimale efficiëntie zorgen. Zo wordt er een automatische selectie van de sollicitanten gemaakt aan de hand van de door u vooraf bepaalde match-criteria. U kunt e-mail en sms gebruiken om met de kandidaten te communiceren en gesprekken te plannen. De software ondersteunt een optimale samenwerking met de lijnmanagers, waardoor het doorsturen van sollicitanten heel eenvoudig is. Daarnaast kunnen organisaties met meerdere vestigingen hun vacatures op een centrale carrièresite publiceren, en het recruitmentproces toch lokaal beheren.

Neem een nieuwe medewerker aan
Als u de perfecte kandidaat hebt gevonden voor de functie, ondersteunt de recruitment-software ook het verdere proces van het aannemen van de nieuwe medewerker. Zo genereert de recruitment-software automatisch contracten, en krijgt u notificaties als proefperiodes of contracten aflopen. Om een uitgebreid profiel te creëren, kunt u de gegevens van de kandidaat automatisch delen met uw payroll-en adminstratie software.

Over Talentsoft

Met de juiste recruitment-software wordt personeel zoeken heel eenvoudig. Onze recruitment-software speelt in op uw specifieke behoeften, en via de mobiele app kunt u altijd en overal in contact blijven met uw doelgroep. Van recruitment tot loopbaanontwikkeling, Talentsoft ondersteunt uw volledige talentmanagementproces. Ontdek vandaag nog hoe u talent vindt, bindt en ontwikkelt met Talentsoft, door u aan te melden voor een gratis demo van onze HR-software.