Online recruitment – Vind eenvoudig geschikte kandidaten

Met de software van Talentsoft beschikt u over een kant-en-klare carrièresite, waarmee u zowel uzelf als de sollicitant van een optimale gebruikerservaring voorziet. De site is volledig aan te passen aan uw wensen met betrekking tot online recruiting. U versterkt het employer brand van de organisatie, waardoor het eenvoudiger is om het juiste talent voor de openstaande functie te vinden. Vind uw nieuwe medewerkers vanuit één centrale plek.

Regel uw recruitment online

Talentsoft geeft u de mogelijkheid om alle vacatures vanuit één plek te beheren, waardoor u de beste kandidaten efficiënt kunt identificeren. Deel de vacatures tegelijkertijd via social media en jobboards. Kandidaten kunnen naast “traditioneel” solliciteren ook solliciteren via LinkedIn of via een video.  Sollicitanten hebben eventueel ook de mogelijkheid om een persoonlijk account aan te maken, waarbij ze notificaties van nieuwe functies krijgen. Met de Scoring & Matching tool wordt er een automatische selectie gemaakt aan de hand van vooraf bepaalde matchcriteria. Via e-mail en sms communiceert u met de kandidaten. Met de software van Talentsoft plant u ook gemakkelijk sollicitatiegesprekken in en beheert u de gemaakte afspraken.

Ook voor organisaties met meerdere vestigingen is deze manier van online recruitment geschikt. Voor het gebruiksgemak van de sollicitanten bevinden de vacatures zich op een centrale carrière site, maar de online recruitment is nog steeds lokaal te beheren. Daarnaast is het mogelijk om sollicitaties door te sturen, feedback te geven en gespreksverslagen te delen. De software draagt bij aan een optimale samenwerking tussen lijnmanagers.

Online recruitment software van Talentsoft

De software van Talentsoft biedt een kant-en-klare oplossing, die volledig aan te passen is aan uw specifieke behoeften. Ga de wervingsuitdaging aan met onze software en vind nieuw talent. Maar liefst 800 organisaties wereldwijd zijn u al voorgegaan. Lees hier hun succesverhalen.