Personeelsontwikkeling met Talentsoft

Met Talentsoft beheert u eenvoudig de ontwikkeling van uw medewerkers; het herkennen, ontwikkelen en behouden van talenten staat hierbij voorop. Wereldwijd maken al meer dan 800 organisaties gebruik van de cloud-based talentmanagement oplossing van Talentsoft.

Personeelsontwikkeling beheren

De ontwikkeling van medewerkers is belangrijk; vandaar dat de software van Talentsoft u helpt bij het beheren hiervan. Met Talentsoft heeft u altijd een realtime overzichten tot uw beschikking, is het gemakkelijk om trainingsverzoeken te centraliseren en krijgt u een duidelijk beeld van de ontwikkeling van uw personeel. Aan de hand van uw ontwikkelingsstrategie en -budget kunt u met behulp van externe trainingscatalogussen acties prioriteren. Bovendien plant u opleidingstrajecten eenvoudig online. U ontvangt gedetailleerde berichten over trainingen, en evaluatieformulieren worden automatisch verzonden. Talentsoft geeft u een duidelijk overzicht van de trainingskosten en het totale budget.

Betrokkenheid bij de personeelsontwikkeling

Het is van belang dat zowel managers als het personeel betrokken zijn bij de ontwikkeling van de medewerkers. Door gebruik te maken van Talentsoft, verzamelen en evalueren managers gemakkelijk de trainingsbehoeftes van hun teams. Deze informatie wordt gebruikt om opleidingen af te stemmen op de operationele behoeften. Door uw medewerkers te betrekken bij hun eigen ontwikkeling, behaalt u het beste resultaat. Talentsoft biedt daarom een trainingscatalogus die voor al uw medewerkers toegankelijk is. Bovendien heeft uw personeel toegang tot het medewerkersportaal van Talentsoft. Medewerkers kunnen via dit gebruiksvriendelijk e-portal al hun gegevens op het gebied van personeelsontwikkeling bekijken en beheren.