Slim Trainingsmanagement

Door gebruik te maken van Talentsoft Opleiden kunt u de professionele training & development van uw medewerkers beheren. Human resource development zorgt ervoor dat u gemakkelijk talenten kunt ontwikkelen en behouden en dankzij de Talentsoft software kunnen uw medewerkers hun banen veranderen in carrières.

Human resource development met Talentsoft Opleiden

Human resource development is een erg belangrijk aspect in iedere onderneming. Vooral op het moment dat uw organisatie zich probeert te onderscheiden van haar concurrenten is het zaak om ontwikkelingsperspectieven te bieden aan uw medewerkers. Het continu ontwikkelen van persoonlijke competenties, kennis, sociale en persoonlijke vaardigheden van uw medewerkers is cruciaal. Talentsoft Opleiden is in het leven geroepen om u hierbij te ondersteunen.

Talentsoft Opleiden stelt u in staat trainingsplannen te beheren en zorgt ervoor dat u gemakkelijk trainingsverzoeken kunt centraliseren vanuit alle afdelingen. Hierdoor krijgt u een duidelijk overzicht van alle training & development die er binnen uw bedrijf nodig is. U kunt aan de hand van uw ontwikkelingsstrategie en budget eenvoudig uw acties prioriteren. Hierbij kunt u gebruik maken van externe trainingscatalogussen zoals online cursussen of trainingen op locatie. Gedetailleerde opleidingstrajecten als groepssessies, individuele coaching en e-learning kunnen online gepland worden.

Learning & development beheren

Onze software zorgt ervoor dat u altijd een realtime overzicht tot uw beschikking heeft van de human capital development van uw bedrijf. Op deze manier kunt u, waar u ook bent, de ontwikkeling van uw medewerkers organiseren en beheren. U ontvangt gedetailleerde berichten over de duur, locatie en organisatie van de trainingen in de look & feel van uw organisatie. Evaluatieformulieren over de trainingen en opleidingen kunnen dankzij Talentsoft Opleiden automatisch worden verzonden. Bovendien zorgt onze software ervoor dat u een duidelijk overzicht krijgt van de trainingskosten en het totale budget: voorlopige, toegezegde en daadwerkelijk gemaakte kosten. Ook worden de rapportages automatisch gegenereerd.

Betrokkenheid bij training & development

Betrokkenheid van zowel uw medewerkers als managers is bij human resource development erg belangrijk. Talentsoft Opleiden biedt een trainingscatalogus die voor al uw medewerkers toegankelijk is. Bovendien hebben uw medewerkers rechtstreeks toegang tot e-learning via het medewerkersportaal waardoor zij altijd up-to-date zijn. Dit e-portal voor medewerkers is erg gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat uw medewerkers de training & development mogelijkheden zelf kunnen regelen.

De managers kunnen op hun beurt, dankzij Talentsoft Opleiden, gemakkelijk de trainingsbehoefte van hun teams verzamelen en evalueren. Op deze manier kunnen opleidingen toegesneden worden op de operationele behoeften van uw onderneming.
 
De cloud-based talent management oplossing van Talentsoft wordt ondersteund door meer dan 800 organisaties wereldwijd. Van kleine tot middelgrote organisaties tot multinationals; onze klanten zijn divers en zowel in de private als publieke sector te vinden.