Vergroot uw human capital met Talentsoft

Het succes van uw onderneming is voor een groot deel afhankelijk van het succes van uw human capital management. Human capital (ook wel menselijk kapitaal genoemd) is de verzamelnaam voor alle competenties, kennis en vaardigheden die uw werknemers bezitten. Om uw onderneming te laten groeien, heeft u veel talentvolle werknemers nodig. Door uw werknemers te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun competenties, kennis en vaardigheden, haalt u het meeste uit uw werknemers en bindt u talenten aan uw organisatie. Op die manier vergroot u het human capital van uw organisatie. Talentsoft biedt HR-software die u helpt bij het creëren van een succesvolle human capital management strategie.

Human capital theorie

De human capital theorie gaat ervan uit dat het investeren in een werknemer (door middel van bijvoorbeeld trainingen) een stijging in de productiviteit van die werknemer oplevert. Door het human capital van uw organisatie te vergroten, behaalt u een voordeel ten opzichte van concurrenten en vergroot u uw bedrijfskapitaal. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door werknemers opleidingen te bieden of door te investeren in de werving en selectie van nieuwe talenten. Tegenover de human capital theorie, die zich vooral richt op de competenties en kennis van werknemers, staat de social capital theorie. Deze theorie richt zich op de onderlinge relatie tussen werknemers en is dus minder gericht op kennis en competenties.

Talentsoft

Met de HR-software van Talentsoft maakt u een succes van uw human capital management. Talentsoft ondersteunt u namelijk bij het optimaliseren van HR-processen en biedt u een complete oplossing: van evaluatiegesprekken tot successionplanning en van loopbaanontwikkeling tot recruitment. Onze software helpt u bij het behalen van uw strategische doelstellingen en maakt van een investering in uw medewerkers een investering in de toekomst van uw organisatie. Bekijk hier onze productvideo met meer informatie over Talentsoft en laat u overtuigen.