Human Resource Management met Talentsoft

HRM met een menselijke toegevoegde waarde: dat is Talentsoft. Deze uitgebreide en meertalige HRM-oplossing is ontworpen om te worden geïntegreerd in reeds bestaande HR-systemen. De software sluit naadloos aan bij uw huidige systeem, waardoor de HRM-oplossing niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook nog eens erg efficiënt en kostenbesparend is. Door het flexibele en intuïtieve karakter voldoet het programma aan al uw zakelijke behoeften en vormt het de toekomst van Human Resource Management.

De HRM-oplossingen van Talentsoft

Met de revolutionaire software van Talentsoft kunt u uw HRM-processen opnieuw definiëren. De flexibele talent management-oplossing plaatst medewerkers centraal in de HR-processen van uw organisatie, en verandert banen in carrières. Van het werven van personeel tot interne mobiliteit; Talentsoft maakt het mogelijk om een doeltreffende personeelsplanning te maken voor al uw human resources.

Ons HRM-platform is ontworpen om zich aan te passen aan uw strategische doelen en menselijk kapitaal. Behoud de administratieve gegevens van al uw andere systemen en creëer een uitgebreide databank waarmee u eenvoudig de gegevens van uw medewerkers opvraagt. Deze informatie kunt u vervolgens inzetten bij alle HR-processen, zoals het evalueren van prestaties of het intern werven van personeel. Ook uw medewerkers krijgen met Talentsoft de mogelijkheid om te werken aan professionele lange-termijn-doelen. Zo kunnen ze onder andere belangrijke competenties verwerven door gericht waardevolle trainingen te volgen. Ook is het via de software mogelijk om vanaf één locatie alle vacatures te bekijken.

Sterke analyses voor een beter Human Resource Management

De software van Talentsoft verbetert uw besluitvorming door gebruik te maken van de gegevens van al uw HR-processen. De geïntegreerde oplossing geeft HRM meer betekenis door een combinatie van bruikbare inzichten, gedetailleerde analyses en real-time data.

Verzamel alle gegevens van uw medewerkers (zowel huidige als vroegere) door gebruik te maken van categoriefilters. Ook kunt u een aangepast dashboard maken met specifieke indicatoren, om het opvragen van gegevens nog makkelijker te maken. Dit zorgt ervoor dat de besluitvorming in uw gehele organisatie strategischer wordt. Tot slot ondersteunt de HRM-oplossing van Talentsoft uw zakelijke doelstellingen door het mogelijke vertrek-risico te identificeren, de lange-termijn-planning te vergemakkelijken en zo het personeelsbehoud te verbeteren.

Over Talentsoft HR-software

Sinds de oprichting in 2007 is Talentsoft een toonaangevende leverancier van cloud-based talent management en Human Resource Management. We zorgen ervoor dat professionele groei het middelpunt van uw HR-proces wordt, en maken het menselijk kapitaal van uw bedrijf tot uw grootste troef. Met meer dan 5 miljoen gebruikers in 100 landen bieden wij een volledig geïntegreerde service, die zo flexibel is dat hij kan werken met bestaande HR-systemen. Onafhankelijk van uw organisatie, locatie en taal ondersteunt de HRM-oplossing van Talentsoft u op lokaal, regionaal en wereldwijd niveau.