HR-software waar u wat aan heeft: Talentsoft

Talentsoft is Europa’s marktleider op het gebied van cloud-based talent management en HR-software. Ons unieke volledig geïntegreerde platform zorgt ervoor dat uw medewerkers met behulp van HR-tools van hun baan een carrière kunnen maken. Bovendien helpen de HR-systemen om uw medewerkers op te leiden aan de hand van de behoeftes van uw onderneming. De HR-software van Talentsoft is de slimste, meest intuïtieve en gebruiksvriendelijke cloud-based talent management software oplossing. Het maakt niet uit wat voor type onderneming u heeft, of waar u zich bevindt; Talentsoft heeft het antwoord op al uw HR-behoeften.

Talentsoft HR-systemen

Talentsoft biedt verschillende producten waarmee u uw HR-prestaties kunt verhogen:

  • Recruitment Met de HR-software van Talentsoft beschikt u over een kant-en-klare oplossing die volledig aanpasbaar is aan de behoeften van uw onderneming. Bovendien stelt het HR-systeem u in staat om internationale wervingsuitdagingen aan te gaan. De beste kandidaten zijn hierdoor gemakkelijk te identificeren, screenen en managen.
  • Talent beoordeling Doordat de HR-software van Talentsoft alle data van uw medewerkers op één centrale plaats verzamelt, kunt u gemakkelijk en effectief de carrièreplannen van uw medewerkers sturen. Analyseer uw menselijk kapitaal en bouw aan uw Human Resource ontwikkelingsplannen.
  • Mobiliteit De aangereikte HR-tools van Talentsoft maken het mogelijk dat uw medewerkers beschikken over de juiste instrumenten om hun functionele en geografische mobiliteitswensen aan te geven. Hierdoor kunnen ze actief werken aan de ontwikkeling van hun loopbaan.
  • Personeelsplanning Vergelijk uw menselijk kapitaal met de doelstellingen van uw onderneming. U krijgt dan een beter beeld van de competenties die in de toekomst nodig zijn. Onze HR-tools zorgen ervoor dat u referentiesystemen voor functies en competenties snel kunt implementeren. Bovendien kunt u uw talent eenvoudig beheren waardoor u continue kunt blijven werken aan uw bedrijfsstrategie.
  • HR-Analytics Door gebruik te maken van Agile HR-Analytics verkrijgt u bruikbare inzichten in uw onderneming. Deze informatie helpt u bij het maken van de beste beslissingen en het aanpassen van toekomstige processen, mocht dit nodig zijn.
  • Mijn Talentsoft Dit intuïtieve en gebruiksvriendelijke e-portal is bedoeld voor uw medewerkers. Door in te loggen, krijgen zij toegang tot een persoonlijk en interactief profiel, en hebben ze het roer van hun carrière in eigen handen.
  • Prestaties & Competenties Met het HR-systeem van Talentsoft verbetert u uw HR-processen. U stelt gemakkelijk uw eigen evaluatiedocumenten op en beheert evaluatieprocessen vanaf één plek. Bovendien vereenvoudigt dit HR-systeem de communicatie tussen managers en medewerkers.
  • Opleiden De professionele ontwikkeling van uw individuele medewerkers is erg belangrijk. Het HR-systeem van Talentsoft zorgt er dan ook voor dat u deze ontwikkelingen gemakkelijk kunt beheren.
  • Beloningsbeleid Onze HR-software zorgt ervoor dat u moeiteloos talent in uw onderneming kunt identificeren en deze kunt belonen op basis van geleverde prestaties.
  • HR-systeem Alle informatie over uw medewerkers is op één centrale plek opgeslagen. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw menselijk kapitaal analyseren en een referentiebasis voor uw Human Recourses opbouwen.