E-learning software van Talentsoft

Gezien de toenemende populariteit van e-learning is het begrijpelijk dat u overweegt om een e-learning lesprogramma te maken voor uw onderneming. Wanneer u hier mee bezig bent, komen er waarschijnlijk vragen naar boven als ‘Welke e-learning software kan ik het beste gebruiken?’ en ‘Wat voor toegevoegde waarde heeft deze software?’. Om het juiste e-learning lesprogramma te ontwikkelen, is het van belang de juiste e-learning tools in huis te hebben.

E-learning software

E-learning software bestaat meestal uit een combinatie van een database en een CMS (Content Management Systeem). Deze technologieën gaan hand in hand als het gaat om het opslaan van lesmateriaal, testresultaten en gegevens van de deelnemers. De gegevens worden opgeslagen in de database en het CMS verschaft een gebruikersinterface om data toe te voegen, bij te kunnen werken of te verwijderen. Door deze technologie is het eenvoudig om een e-learning in te zetten binnen uw organisatie.

Bij het uitzoeken van geschikte e-learning software is het aan te raden om een concreet doel voor ogen te hebben. Hiermee wordt het eenvoudiger om de juiste e-learning software te vinden die aansluit bij de behoeften van de onderneming. Bedenk bijvoorbeeld hoe belangrijk het is dat de mogelijkheid er is om een e-learning tool uit te kunnen breiden met toekomstige technologieën. Je wilt natuurlijk geen software aanschaffen die snel veroudert.

E-learning software van Talentsoft

Omdat de groep digital natives gestaag groeit en de jongere generatie meer waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling dan salaris, is Talentsoft gefuseerd met e-doceo, een wereldwijde aanbieder van e-learning solutions. De e-doceo merknaam is nu verandert in Talentsoft Learning. Talentsoft Learning is e-learning software die geïntegreerd is in het algemene talentmanagementpakket van Talentsoft. Hierdoor is er een uniek systeem ontstaan voor e-learning en talentmanagement.
 
Talentsoft Learning bestaat globaal gezien uit drie onderdelen: een LCMS, een LMS en services op maat. Het LCMS omvat het creëren en beheren van uw opleidingen, het LMS is het platform dat uw opleidingen verspreid en het servicegedeelte biedt u verschillende op maat gesneden begeleidingsmogelijkheden.
 
Door de integratie van e-learning in de software van Talentsoft kan een HR-afdeling precies bijhouden welke medewerker welke training volgt. Daarnaast is het mogelijk voor de HR-afdeling om op maat gemaakte e-learning opleidingen te maken waar medewerkers zelf mee aan de slag kunnen. Men kan zelf de studiemomenten inplannen, waardoor iedereen op zijn of haar eigen tempo kan studeren. Doordat u binnen het talentmanagementsysteem van Talentsoft een e-learning programma kan ontwikkelen, zijn externe e-learning tools en leveranciers overbodig. Dit bespaart ondernemingen veel tijd en geld.

Over Talentsoft

Talent is het meest waardevolle bezit van een onderneming. Sinds de oprichting in 2007 speelt Talentsoft hier op in met een cloud-based talentmanagementsysteem waarmee talent geïdentificeerd kan worden en waarbij persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Talentsoft is marktleider op het gebied van talentmanagement-oplossingen; inmiddels maken meer dan 1500 organisaties gebruik van onze software!