Het core HR-systeem van Talentsoft

De nieuwe core HR-software van Talentsoft biedt u de mogelijkheid om alle data van uw medewerkers te centraliseren. In slechts een paar klikken kunt u de actuele informatie van medewerkers, altijd voorzien van uitgebreide analyses, opvragen. Het core HR-systeem sluit naadloos aan op uw huidige HR-systeem en verrijkt uw zakelijke behoeften. Bovendien maakt de software het heel eenvoudig om uw core HR online vanaf meerdere locaties te managen. Talentsoft levert langlopende en rendabele HR-oplossingen aan bedrijven overal ter wereld en helpt banen veranderen in carrières.

De functies van het core HR-systeem van Talentsoft

Met de core HR-software van Talentsoft bouwt u moeiteloos een referentiebasis op. U kunt overal online toegang krijgen tot uw HR-database, waarin de administratieve HR-gegevens van al uw bestaande IT-systemen worden geconsolideerd. Overstappen naar de flexibele cloud van Talentsoft gaat dus heel eenvoudig. Mocht uw onderneming uit meerdere bedrijfsonderdelen bestaan, dan is het mogelijk om verschillende payrollsystemen te koppelen aan de database. Aan de hand van een rapportage van al uw gegevens krijgt u een overzicht van uw HR-kapitaal.

Doordat alle systemen zijn gebundeld, centraliseert de core HR-software de informatie van uw medewerkers. Door het beheren van alle gegevens vanuit één centraal punt wordt het monitoren van uw medewerkers persoonlijker en concreter. U krijgt direct toegang tot de individuele dossiers en kunt de volledige geschiedenis van uw medewerkers bekijken. Talent management wordt hierdoor een stuk eenvoudiger.

Naast de individuele dossiers van uw medewerkers kunt u met onze 360° rapportages snel het menselijk kapitaal van uw organisatie analyseren. U creëert eenvoudig grafieken zoals een leeftijdspiramide en staafdigrammen bijvoorbeeld van het aantal dienstjaren. Deze grafieken kunt u toevoegen aan geavanceerde rapportages, die u geheel naar eigen wens kunt inrichten en exporteren.

Talentsoft biedt u een database die u met anderen kunt delen en waarmee u al uw core HR-processen optimaal kunt ondersteunen. Via de database haalt u gegevens over medewerkers op uit verschillende documenten, zoals beoordelingsformulieren en cv´s. Deze gegevens kunt u tevens gebruiken als zoekcriterium bij uw zoekopdrachten. Door de gegevens van medewerkers te sorteren op bijvoorbeeld de vestiging of geografische locatie, heeft u snel een goed overzicht van uw organisatie.

Core HR-training

Talentsoft is één van Europa´s toonaangevende ‘Software as a Service’-organisaties met meer dan 5 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen. Wij bieden core HR-diensten met een menselijke toegevoegde waarde. De oplossing van Talentsoft is ontworpen met het oog op intuïtief gebruik. Met onze persoonlijke trainingen zorgen we ervoor dat u zich de toepassing snel eigen maakt, zodat u op korte termijn een maximaal resultaat kunt boeken. Ongeacht uw activiteiten of locatie helpt de software van Talentsoft u bij het optimaliseren van het talent management binnen uw bedrijf.

Probeer Talentsoft nu gratis uit met een proefabonnement, en ervaar hoe onze software zich eenvoudig aanpast aan uw voorkeuren en specifieke wensen.