Gepersonaliseerde prestatie-evaluatie

Met de software voor prestatiebeoordeling van Talentsoft creëert u uw eigen evaluatiedocumenten en beheert u het hele prestatie-evaluatie-proces vanaf één pagina. De software vergemakkelijkt de communicatie tussen managers en medewerkers, en biedt medewerkers de instrumenten die zij nodig hebben om hun competenties te ontwikkelen binnen uw organisatie.

Geef vorm aan uw eigen prestatiebeoordeling proces

De software van Talentsoft maakt het mogelijk om al uw HR-documenten te digitaliseren en uw eigen evaluatiedocumenten te creëren. Hiermee wordt het eenvoudiger om uw medewerkers te voorzien van een prestatiebeoordeling. Met de intuïtieve toolbox kunt u de vormgeving van de pagina´s eenvoudig wijzigen en uw formulieren naar wens personaliseren. Ook kunt u alle documenten hergebruiken, om zo uw best practices te behouden.

Eenvoudige prestatie-evaluatie en prestatiebeoordeling

Het beheren van de prestatie-evaluatie en prestatiebeoordeling binnen uw organisatie wordt daarnaast vereenvoudigd door de mogelijkheid om uw prestatie-evaluatie-campagnes op maat te maken. Doordat u de formulieren geheel naar wens kunt aanpassen, kunt u de prestatiebeoordeling plannen voor meerdere talen, landen en beroepen. Daarbij definieert u de workflows en de autorisaties van de prestatiebeoordeling, en kunt u uw medewerkers tijdens elke fase van de campagne informeren over de stand van zaken.

Naast het op maat maken van uw campagnes is het met de software van Talentsoft mogelijk om de voortgang van de prestatie-evaluatie in realtime te monitoren. Met slechts een enkele klik exporteert u grafieken waarmee u rapporten kunt illustreren. Het eenvoudig monitoren van de prestatiebeoordeling zorgt er ook voor dat u snel contact kunt opnemen met alle betrokkenen bij de campagne. Dit resulteert in een verbeterde productiviteit van de HR-afdeling.

Geef medewerkers een centrale plaats

Doordat de software het eenvoudig maakt om campagnes te monitoren, heeft u de mogelijkheid uw medewerkers een centrale plaats in de organisatie te geven. Aan de hand van competentiemanagement vereenvoudigt u de communicatie tussen managers en medewerkers. Laat uw medewerkers self-assessments maken in de aanloop naar de prestatie-evaluatie. Met een speciale tool kunt u vervolgens de evaluaties van zowel de medewerkers als van de managers vergelijken voordat u de definitieve prestatiebeoordeling opstelt. Naar aanleiding van de prestatiebeoordeling kunnen medewerkers zelf trainingen aanvragen via een directe toegang tot de trainingscatalogus, doelstellingen maken of andere verzoeken doen.

Over de HR-software van Talentsoft

Al meer dan 5 miljoen mensen uit het bedrijfsleven maken gebruik van de software voor prestatiebeoordeling van Talentsoft. We hebben al meerdere onderscheidingen mogen ontvangen voor onze innovatieve technologie en uitzonderlijke klantenservice. Talentsoft helpt uw personeel hun carrière naar een hoger niveau te tillen door de samenwerking tussen HR, managers en werknemers te bevorderen. Deze organisaties zijn u voorgegaan in het optimaliseren van hun HR-processen met de software van Talentsoft.