Een loopbaanplanning maken met Talentsoft

Een loopbaanplanning zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek zitten binnen uw onderneming. Door uw medewerkers te helpen bij het uitstippelen van hun loopbaanplan, motiveert u uw medewerkers en zorgt u er tegelijkertijd voor dat u het beste uit uw medewerkers haalt. Een loopbaanplanning voorkomt dat u investeert in verkeerde scholingen, en zorgt er zo voor dat u uw scholingsbudget optimaal benut. Talentsoft helpt bij het maken van een loopbaanplanning voor uw medewerkers.

Een carrièreplan voor iedere medewerker

Iedere medewerker beschikt over een bepaalde set competenties die zij onder de juiste omstandigheden verder kunnen ontwikkelen. Talentsoft biedt managers en medewerkers de mogelijkheid om hier duidelijk over te communiceren en concrete doelen op te stellen. Wanneer er geen aandacht wordt besteed aan loopbaanplanning, kan het zijn dat sommige medewerkers op de verkeerde plaats binnen het bedrijf zitten. Hierdoor daalt hun motivatie en dreigt het gevaar dat zij hun werk niet goed doen. Ontevreden medewerkers kunnen hoge kosten met zich meebrengen. Maak dus een carrièreplan voor iedere medewerker en voorkom dat medewerkers op de verkeerde plek zitten.

Talentsoft

Talentsoft is een flexibele cloud talent management oplossing die inspeelt op al uw talent management behoeften. Vanuit de HR-bibliotheek kunt u gegevens van medewerkers analyseren en competenties identificeren. U heeft eenvoudig toegang tot de resultaten van de evaluaties van uw werknemers, waardoor u op ieder moment de loopbaanplanning van uw werknemers kunt raadplegen en wijzigen. Vanuit de tool kunt u dus gemakkelijk uw mobiliteits- trainings- en salarisplannen bepalen. Wilt u weten wat voor functies Talentsoft nog meer heeft? Kijk dan op onze overzichtspagina.