Wat is een jaargesprek?

Bij een jaargesprek, ook wel eens het eindejaarsgesprek genoemd, staat de verbetering van uw medewerkers centraal. Er wordt bekeken wat uw medewerkers in de toekomst kunnen veranderen, willen veranderen of moeten veranderen. Knelpunten worden op deze manier opgespoord, waarna u samen een plan opstelt opdat het functioneren van uw medewerker en de onderlinge samenwerking verbeterd wordt. Tijdens het gesprek kunnen beide partijen elkaar van feedback voorzien. In de eerste plaats wordt er gekeken naar de vaardigheden en competenties van de individuele medewerker. Vervolgens kunnen de volgende zaken besproken worden tijdens een jaargesprek:

Jaargesprek voorbereiden met Talentsoft

De software van Talentsoft maakt het mogelijk om een eindejaarsgesprek moeiteloos en snel voor te bereiden. Talentsoft zorgt namelijk voor een digitale transformatie van uw HR-systemen  waardoor alle gegevens van uw medewerkers op één centrale plek opgeslagen zijn. Op deze manier kunt u hun carrièreplannen effectief sturen en monitoren. U heeft toegang tot de historische gegevens van uw medewerkers en kunt daardoor gemakkelijk een beeld schetsen van hun vaardigheden en competenties. Een jaargesprek voorbereiden neemt dus een stuk minder tijd in beslag als u gebruikt maakt van onze cloud gebaseerde talentmanagement oplossing.

Onze software biedt uw medewerkers instrumenten die zij nodig hebben om hun competenties binnen uw organisatie te ontwikkelen. Verbeterpunten en andere zaken die bij het jaargesprek naar boven komen worden hierdoor gelijk aangepakt.

De HR-software van Talentsoft

Door gebruik te maken van onze hoogwaardige software kunt u niet alleen uw jaargesprek gemakkelijk voorbereiden; u kunt nog veel meer HR-processen vereenvoudigen. De software van Talentsoft wordt al door meer dan 5 miljoen mensen uit het bedrijfsleven gebruikt. Onze klanten zijn in meer dan 100 landen te vinden over de gehele wereld. De software van Talentsoft is een cloud gebaseerde oplossing die HR-managers helpt om talent te identificeren, beoordelen, ontwikkelen en behouden.