Het Talentsoft team

We zetten onze passie voor HR en leren in om één van de meest innovatieve platforms voor talentmanagement en training te ontwikkelen.

Onder leiding van een ervaren en toekomstgericht managementteam stellen 600 multiculturele en meertalige medewerkers het succes van onze klanten centraal.

JEAN-STÉPHANE ARCIS

Chief Executive Officer

Met 20 jaar ervaring in bedrijfssoftware, was Jean-Stéphane Arcis in 2007 één van de oprichters van Talentsoft. Daarvoor had hij diverse managementfuncties bij Oracle Applications, Siebel en Vignette. Arcis was actief betrokken bij de ontwikkeling en introductie van ERP- en CRM-software in Europa. Hij studeerde bij ESCP Europe en heeft een MBA van ENSEAD.

ALEXANDRE PACHULSKI

Chief Product Officer

Met meer dan 15 jaar ervaring in HR en IT, gaf Alexandre Pachulski 8 jaar leiding aan een management-consultancy-bedrijf voordat hij Talentsoft oprichtte. Hij schreef verschillende boeken over HR en heeft een eigen YouTube-kanaal Talents of Tomorrow. In 2015 kreeg Pachulski de Franse Golden Mouse award voor zijn blog Les Talents d'Alex over talentmanagment. Hij behaalde een PhD in Artificial Intelligence aan de Paris Dauphine Universiteit.

JOËL BENTOLILA

Chief Technical Officer

Joël Bentolila heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en integreren van oplossingen voor grote softwarebedrijven. Hij studeerde aan L'Ecole des Mines van Parijs en deed onderzoek naar kunstmatige intelligentie in de Computer Science Department van Carnegie Mellon University.

OLIVIER DUPUIS-CUNY

Chief Financial Officer

Olivier Dupuis-Cuny heeft meer dan 15 jaar ervaring als Group Finance Controller en Finance Manager. Hij werkte voor Viadeo, Bateman Litwin, CSC Peat Marwick en ACA-NEXIA International. Hij is een registeraccountant en heeft een Master in Finance van het Institut de Haute Finance.

JEAN-SÉBASTIEN CHANAL

Pre-Sales Director

Jean-Sébastien Chanal is een HR professional met meer dan 13 jaar ervaring in Talentmanagement-oplossingen voor bedrijven. Hij werkte als manager en consultant voor Towers Watson, Lumesse, Razel, Spie Oil an Gas en PagesJaunes. Hij behaalde een BA in sociaal recht aan de Franse business-school Ecole Supérieure de Commerce Amiens.

SÉGOLÈNE FINET

Chief Marketing Officer

Ségolène Finet heeft meer dan 20 jaar ervaring in product-marketing, product-strategie en marketing-communicatie met een focus op internationale strategie. Ze was manager bij Peoplesoft en Oracle, in het Silicon Valley hoofdkwartier en de Europese kantoren. Ze behaalde haar MBA bij de universiteit van Californië Berkeley en heeft een BA in Political Sciences van IEP Grenoble.

BERTRAND DIDIER

VP Professional Services

Bertrand Didier begreep al vroeg hoe belangrijk projectmanagement is voor het succes van een organisatie. Zijn hele carrière verdiepte hij zich in grootschalig projectmanagement en het mobiliseren van teams om resultaten volgens plan op te leveren. Hij deed ervaring op in financiën, advies en organisatie voor PSA, Accenture en Pierre Fabre. Didier heeft ook 15 jaar ervaring in HR. Hij volgde het Advanced Management Program van Toulouse Business School en heeft een Master of Advanced Studies in Management and Strategy van University Paris X, HEC Paris en Essec Business School.

MARC BONNAMOUR

Chief Sales Officer

Marc Bonnamour heeft meer dan 20 jaar ervaring met een aantal van de snelst groeiende bedrijven in de SaaS-sectoren van Frankrijk en de VS. Hij werkte in de financiële en operationele afdelingen van Deloitte, LVMH en TraceOne. Als Chief Customer Officer van Talentsoft is Bonnamour verantwoordelijk voor Sales in Frankrijk en de klanttevredenheid in alle regio's.

SYLVAINE LE BARON

Human Resources Vice President

Voordat ze Talentsoft kwam helpen met de uitbreiding en ontwikkeling van de teams, bouwde Sylvaine le Baron een HR-georiënteerde carrière op bij internationale technologiebedrijven (Sidetrade, KLB Groupe, leGuide.com en DXO Lavs). Ze was HR-directeur bij Sidetrade in Frankrijk, Groot Brittanië, Ierland en Nederland. Le Baron studeerde aan Audencia Nantes School of Managment.

JÉRÔME BRUET

Vice President of Talentsoft Learning

In de loop van zijn carrière heeft Jérome Bruet ruime ervaring opgedaan met pedagogische methodes. In 2002 richtte hij e-doceo op, dat al snel Europees leider op het gebied van digital learning werd en in 2016 fuseerde met Talentsoft. Bruet is co-auteur van het boek Capital Learning: Training Serving Enterprise Performance (edition EMS, 2014).

JUSTUS GEIST

Director Operations

With 15 years of experience in software, FMCG and politics, Justus is the Director of Operations at Talentsoft. He joined the company from another of France’s fastest growing tech companies, SmartFocus (emailvision). Justus holds a bachelor from Brandeis University and an Executive MBA from Université Paris-Dauphine.

Dichtbij