Aanvraag verzonden

Limagrain

De internationale coöperatieve landbouwgroep maakt gebruik van Talentsoft om de HR-data van verschillende organisaties te beheren en voor het vereenvoudigen van het managen van de teams.

Limagrain is de vierde grootste zaadfabrikant ter wereld dankzij haar holding Vilmorin & Cie. Daarnaast is zij Europees leider voor functionele bloemsoorten via Limagrain Céréales Ingrédients en de derde grootste organisatie in Frankrijk op het gebied van fijne bakkersproducten en patisserie. De organisatie telt bijna 8.000 werknemers en heeft vestigingen in 39 landen.

Limagrain heeft gekozen voor Talentsoft, de Europese leider op gebied van geïntegreerd talentmanagement, om de carrièreplanning te optimaliseren en de HR-processen tussen de holding en haar werkmaatschappijen te optimaliseren.

Een complete oplossing voor geoptimaliseerde HR-processen

Na een aantal evaluaties en assessments was duidelijk dat de oplossing van Talentsoft voldeed aan de functionele HR eisen van Limagrain. Limagrain heeft gekozen voor de ondersteuning van Talentsoft op verschillende HR niveaus zoals  carrièreplanning, performance management en talent planning, om zo beter bij te dragen aan de strategische uitdagingen van de organisatie.

Belangrijkste punten

De opbouw van de SaaS-oplossing van Talentsoft, de flexibiliteit van de tool en de beschikbaarheid van de teams hebben ons overtuigd. Talentsoft biedt een modulaire en schaalbare oplossing om verschillende sites in verschillende talen te beheren overeenkomstig de HR-behoeften van onze businessunits. Bovendien behouden onze werkmaatschappijen de controle over hun eigen HR-processen.

Catherine Pennec, HR-directrice bij Limagrain

Download de Casestudy Meer succesverhalen

select your language

frenchdutchgerman