Aanvraag verzonden

La poste

De La Poste groep, een van de grootste werkgevers in Frankrijk, werkt met Talentsoft om haar employer brand te optimaliseren.

De La Poste groep is Europees marktleider op het gebied van post, pakketservice, postagentschappen (17.000 contactpunten) en bankieren via La Banque Postale. De groep biedt ieder jaar meer dan 5.000 nieuwe arbeidsplaatsen voor elk kwalificatieniveau, van ongeschoold tot master of hoger!

In 2008 besloot de groep La Poste om een aanbesteding te starten waarin een grondige herziening van haar carrièresite, inzicht in de behoeften van de medewerkers , inzicht in de interne competenties en het versterken van het employer brand, centraal stond. Na afwegen van verschillende leveranciers, heeft de groep La Poste besloten om te werken met Talentsoft voor het managen van de online vacatures en de sollicitanten.

De keuze voor een innovatieve oplossing

De afdeling Employer Branding maakt deel uit van de HR-directie van de La Poste groep, die een centrale positie heeft ten opzichte van de 4 businessunits van de groep. Dankzij deze centrale positie is de afdeling Employer Branding op de hoogte van de actuele zaken en dossiers.

Belangrijkste punten

Dankzij de koppeling van Talentsoft Recruitment met jobboards en sociale media zijn wij in staat onze vacatures automatisch op onze juiste banensite te publiceren. De sollicitaties worden centraal ontvangen door de recruiters. Aan de hand van onze rapportagemogelijkheden zijn we in staat om de kanalen zowel op kwaliteit als kwantiteit te beoordelen.

Véronique Jau-Poupineau, verantwoordelijke voor de afdeling Employer Branding van de groep La Poste - le Groupe La Poste

Download de Casestudy Meer succesverhalen

select your language

frenchdutchgerman