Aanvraag verzonden

Griesson - de Beukelaer

Om de binnenkomende sollicitaties beter te verwerken heeft
Griesson – de Beukelaer gekozen om met Talentsoft Recruitment
te werken. Griesson – de Beukelaer distribueert en bakt de
bekende koekjesmerken als TUC en prinsenkoeken in Duitsland.
Het grootste voordeel van de Talentsoft recruitmenttool is dat
deze zeer gebruiksvriendelijk is en dat deze de HR-afdeling van
Griesson – de Beukelaer enorm veel tijd bespaard.

EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE APPLICATIE

Griesson – de Beukelaer had een systeem nodig dat actief de HR afdeling kon ondersteunen zonder extra moeite of kosten. De mogelijkheid om vacatures te publiceren en sollicitaties te beheren waren de basisbenodigdheden. De reden waarom Griesson – de Beukelaer voor Talentsoft koos was de snelle implementatie en de gebruiksvriendelijkheid van het systeem.

40 -60% EFFECTIVITEITSVERBETERING

De directe input, acceptatie en bewerking van sollicitaties zorgen voor een verbeterslag en een betere structuur van de processen. Documenten voor een sollicitatie bijv. referenties, worden nu automatisch gelinkt met het kandidatendossier, zo onstaat direct een compleet en snel overzicht. “Doordat we tijd besparen bij de verwerking van de sollicitaties kunnen we sneller beslissingen nemen. Dat is niet alleen een voordeel voor ons maar ook voor de kandidaat.“

CONNECTIE MET SOCIAL MEDIA

In de volgende stap stelt Talentsoft, Griesson – de Beukelaer in staat om vacatures te posten op de social media. Op deze manier kunnen volgers de vacatures ontvangen bijvoorbeeld via LinkedIn. Ook kunnen op deze manier de vacatures makkelijker gedeeld worden via diezelfde sociale netwerken. Door persoonlijke referrals gaat het aantal en de kwaliteit van de sollicitaties omhoog.

Belangrijkste punten

By saving time during processing, decisions are reached much more quickly, which is not only advantageous for us, but also in the interests of our candidates.

Manuel Hardt, Head of Recruitment

Download de Casestudy Meer succesverhalen

select your language

frenchdutchgerman