Talentsoft breidt service aanbod uit: Nu ook consulting, webinars en Virtual Reality i.s.m. WebinarSolutions.

14/03/2017
webinarsolutions

Brussel 14 maart 2016 “Blended learning, video, webinar en virtual reality zijn in snelle opmars maar de skills en kennis ontbreken nog in bedrijven.” Dat stelt learning innovator Sandra De Milliano. Daarom slaan Talentsoft en WebinarSolutions de handen in elkaar bij de ontwikkeling van blended learning totaaloplossingen met consulting, training, professionele webinars, COOCS, 360° video, animaties, virtual reality en zelfs een gecertificeerde opleiding tot blended learning expert.

 

“De kracht van WebinarSolutions zit in de unieke combinatie van enerzijds de Academy met consulting, training en coaching en anderzijds de professionele studio’s en producties van self-service tot full-service.” Aldus Morgane Vlasselaer, Directeur Talentsoft Learning Benelux. “Daarnaast biedt Talentsoft learning een online platform waar men zowel de trainingscontent kan creëren en kan aanbieden aan het personeel.”

 

Een unieke combinatie dus die Learning- en HR-experts veel mogelijkheden biedt zonder dat men een hele resem van verschillende bedrijven moet aanspreken en engageren voor dezelfde expertise. Naast Learning, biedt TalentsoftHR=departementen binnen de bedrijfswereld ook een talentmanagementoplossing aan die gebruikt kan worden voor rekrutering en performance & competentiemanagement.

 

Sandra De Milliano is tevens initiatiefnemer van HRD.tv, het gratis online kennisplatform met video’s, webcasts en webinars over het nieuwe leren, nieuwe werken en leidinggeven.

Ze heeft haar roots bij het VRT tv-journaal en een palmares als gastdocent en trainer bij diverse business schools en corporate academies.

 

WebinarSolutions en Talentsoft hebben eind vorig jaar al voor een eerste maal de krachten gebundeld en organiseerde samen een webcast over Blended Learning die zowel ter plaatse als online gevolgd konden worden. Op 30 maart komen ze wederom samen in de studio’s in Mechelen om een training te geven over de slimme app SkillCatch waarmee je medewerkers aanzet zelf Learning content te creëren.