Aanvraag verzonden

MET TALENTSOFT KAN UW KLEINE ORGANISATIEGROTE PLANNEN MAKEN

HR management vereist een oplossing die voldoet aan de specifieke eisen van uw organisatie en haar individuele gebruikers.

Talent management is een uitdaging voor middelgrote en kleine organisaties. Ze werken met een beperkt personeelsbestand waarin elk individu een unieke competentie vertegenwoordigd. Wanneer een medewerker vertrekt, is dit merkbaar in de gehele organisatie.

Een aantrekkelijk employer brand kan cruciaal zijn voor organisaties die nog niet een sterk imago in de markt bezitten. In periodes van groei ondervinden zij problemen met het werven van gekwalificeerd personeel.

Onze 100% Cloud softwaresuite voldoet aan de specifieke behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen die hun HR-processen verder willen professionaliseren. Dankzij de Cloud oplossing krijgen deze organisaties toegang tot technologieën die ook door multinationals gebruikt worden. Hierbij garanderen wij het hoogste beveiligingsniveau, doorlopende toegang tot de nieuwste versies van onze oplossing en een drie keer snellere implementatie.

Werving, jaarlijkse evaluaties, evaluatie van doelstellingen… Kies samen met onze experts de module of modules die u nodig hebt. Ze zijn volledig configureerbaar zodat u functionele HR-processen kunt inzetten die in lijn zijn met uw operationele processen.

Eenvoudig uitrolbaar en vooraf geconfigureerd, de Talentsoft oplossing sluit perfect aan op de eisen van kleine en middelgrote organisaties. Daarbij heeft uw team geen specifieke IT kennis nodig. Uw abonnement geeft toegang tot de nieuwste verbeteringen in de software, waarbij u zelf niets hoeft te doen. Na de uitrol van de oplossing kan de HR afdeling met formulieren en workflows werken zonder specifieke IT-kennis nodig te hebben.


Met Talentsoft blijft u in controle over uw budgeten uw tijd

Plug & Play

een project methodologie aangepast aan uw specifieke wensen

De Plug & Play-methodologie is speciaal ontwikkeld voor middelgrote en kleine bedrijven met 50 tot 700 werknemers.

Kom in contact met ons team!


select your language

frenchdutchgerman