Aanvraag verzonden
Vraag een demo aan Download de brochure

Bestaat er een competentiekloof in uw organisatie?Ontwikkel en behoud uw talenten met gerichte opleidingen en e-learning

"Mijn E-learning" mini-app op het Mijn Talentsoft platform

Snelle toegang tot trainingsprogramma's

Volg de voortgang van E-learning programma's

loader

Beheer eenvoudig alle facetten omtrent trainingen en opleidingen

Automatische trainingsplannen op maat : Op basis van andere HR-processen zoals de periodieke beoordelingsgesprekken kunnen er individuele- of groepstrainingen worden opgesteld.

Trainingsaanbod specifiek gericht op elke individuele gebruiker : Bouw een trainingscatalogus op en pas deze aan op specifieke doelgroepen, zodat elke medewerkers de juiste trainingsmogelijkheden te zien krijgt.

Beheer alle trainingslogistiek : Beheer de trainingsplannen, selecteer de opleider, reserveer locaties, en nog veel meer. Bespaar veel tijd door alles vanuit één systeem te beheren. 

Beheer de kosten en het budget : Met automatische indicatoren die aangeven of het budget overschreden wordt of niet. 

Implementeer en volg opleidingen eenvoudig op met behulp van het Learning Management Systeem (LMS)

Vanuit 1 login alles geregeld : HR, managers en medewerkers kunnen vanuit één omgeving deelnemen, alles inzien en beheren.

Ga verder dan klassikaal leren : Online lessen en innovatieve tools gebaseerd op de nieuwste video- en opleidingstechnieken. Vraag medewerkers om hun  feedback en ervaringen te delen.

Moedig onderlinge kennisuitwisseling aan : Laat medewerkers hun eigen content creëren en delen met behulp van online tools zoals wiki, chat, forum, blog etc.

Leg het trainingsproces vast : Zorg voor een goede follow-up van alle trainingen en geef suggesties voor vervolgtrainingen of reminders dat een training nog niet is afgerond. 

Meer informatie

Stoomlijn het beheer en de creatie van opleidingscontent met behulp van het LCMS

Beheer je opleidingscontent effectief : Organiseer je opleidingsbenodigdheden op een slimme manier, met behulp van innovatie tools waarmee je gemakkelijk samenwerkt.

Biedt een divers opleidingsaanbod : Organiseer de opleidingen en competentieontwikkeling van medewerkers met behulp van klassikale trainingen, e-learning programma’s, persoonlijke begeleiding en coaching.

Optimaliseer de content : Creëer beter en sneller je opleidingscontent met behulp van sjablonen en het klonen en aanpassen van al bestaande content.

Meer informatie

Betrek je medewerkers met een leuke en innovatieve opleidingstool

Creëer opleidingscontent voor smartphones : Creëer korte, direct te gebruiken opleidingsvideo’s en verrijk ze met opleidingscontent met behulp van de SkillCatch applicatie.

Deel je expertise moeiteloos : Deel video’s overal en waar je maar wilt met behulp van een MOOC (Massive Open Online Course). Creëer samen met collega’s jullie eigen online opleidings-Wikipedia.

Meer informatie

Features

 • Trainingsprogramma
 • Budgetbeheer
 • Social Learning
 • Notificaties
 • Creëer opleidingsvideo's op je smartphone
 • Certificaten
 • E-learning integratie
 • Opleidingsaanbieders beheren
 • Faciliteer in-house trainers
 • Organiseer online trainingssessies

Kent u ons PhD Management product al?

PHD Management

Het PhD Managementsysteem van Talentsoft geeft universiteiten de volledige controle over het PhD-proces inclusief gedetailleerde informatie over de voortgang van de kandidaten. Het systeem zorgt ervoor dat de administratieve last wordt verminderd en geeft structuur aan alle informatie en communicatie. Met de volledige controle over het proces kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: de PhD-kandidaat en hun onderzoek.

Gratis Demo

De voordelen:

 • Geoptimaliseerde en transparante PhD-processen
 • Informatie altijd beschikbaar
 • Verbeter de communicatie
 • De mogelijkheid om het proces te monitoren en aan te passen
 • Geef de student de volledige aandacht en support
 • Goed gestructureerde PhD-plannen en processen
Dankzij Talentsoft Opleiden is ons HR-team in staat om de jaarlijkse trainingsplannen te managen. Van het aanbieden tot het registreren van de trainingssessies. Alle informatie omtrent de trainingen wordt direct met de managers gedeeld, zodat zij een duidelijk beeld krijgen van de georganiseerde acties. Na een trainingssessie kunnen medewerkers hun evaluatie rechtstreeks in de oplossing invoeren. Zo krijgen wij een nauwkeurige rapportage om de kwaliteit van de opleidingen voor onze teams te verbeteren.

Philippe Berthet, Hoofd van de Dienst Opleiding

Meer informatie

 • Personeelsplanningicons ...

  Is uw workforce planning afgestemd op uw bedrijfsstrategie? Wees voorbereid op toekomstige behoeftes dankzij analyse van competenties en functies

  Ontdek de mogelijkheden
 • Performance en Competentie Managementicons ...

  Performance en competentie management was nog nooit zo eenvoudig

  Ontdek de mogelijkheden
 • Talent Beoordelingicons ...

  Een flexibele, actuele beoordeling van talent om het beste in uw medewerkers naar boven te halen

  Ontdek de mogelijkheden

select your language

frenchdutchgerman