Aanvraag verzonden
Vraag een demo aan Download de brochure

Talentsoft Hub is een datawarehouse wat het gebruik van alleHR data vereenvoudigd, van administratie, tot payroll en talentmanagement

Gecontextualiseerde personeelsdata

Beheer administratieve taken

loader

Talentsoft Hub structureert data via een consoliderend, distributie- of hybride systeem en creëert meerwaarde voor HR en IT

Uniek personeelsdossier : Alle administratieve gegevens in de HR database kunnen aangepast worden aan de regelgeving en de specifieke organisatorische en technische wensen van uw organisatie.

Selfservice en workflow : Laat medewerkers hun eigen gegevens beheren zonder dat er datakwaliteit verloren gaat, dankzij aanpasbare goedkeuringsprocessen.

Consoliderend, distributie- of hybride systeem : Talentsoft kan niet alleen gegevens uit externe software binnenhalen en consolideren, maar ook originele data uit het eigen systeem delen, of informatie uit verschillende bronnen combineren.

Geen gewone HR database, maar een kei in administratiemanagment

Beheer administratieve taken : Verdeel gegevens onder in administratieve categorieën: aannemen, vertrek, transfer, opnieuw aannemen, etc.

Dynamische schermen : Eenvoudige invoer dankzij dynamische schermen die zijn aangepast aan de taak en specifieke wensen. 

Gebruiksvriendelijke interface : Combineer nauwkeurigheid met volledigheid dankzij het eenvoudig invoeren en terugvinden van gegevens.

Het resultaat: betrouwbare, gelogde en geanaliseerde data

Data- en eventlogs : Talentsoft legt alle gegevens en acties van het administratiebeheer vast, zodat data veilig en traceerbaar zijn.

Betrouwbare data voor nauwkeurige rapportages : Met HR Analytics voor analyse van uw personeelsbestand, recruitmenttrends en personeelsverloop wordt besluitvorming makkelijker en haalt u het maximale uit Talentsoft Hub.

Interfaces, aansluitingen en API's : Alle technische details die nodig zijn om de verschillende tools van uw informatiesysteem samen te brengen.

Features

 • Database management
 • Organisatie eenheden
 • Contractmanagement
 • Selfservice voor werknemers
 • API's en aansluitingen voor salarissystemen
 • Ingebouwde rapportages
 • Vacaturemanagement
 • Goedkeuringsworkflows

Meer informatie

 • HR Analyticsicons ...

  Kosten rapportages u veel moeite? HR Analytics combineert analyse met gebruiksgemak

  Ontdek de mogelijkheden
 • Personeelsplanningicons ...

  Is uw workforce planning afgestemd op uw bedrijfsstrategie? Wees voorbereid op toekomstige behoeftes dankzij analyse van competenties en functies

  Ontdek de mogelijkheden
 • Recruitmenticons ...

  Droomt u van een sneller recruitmentproces? Talentsoft recruitment software is de perfecte oplossing!

  Ontdek de mogelijkheden

select your language

frenchdutchgerman