Aanvraag verzonden

Gratis demo van onze HR Software

Probeer Talentsoft nu gratis

Europees leider in Talent management

De Talentsoft oplossing ondersteunt uw volledige talentmanagementprocess: evaluatiegesprekken, recruitment, training, compensatie, competentiemanagement, loopbaanontwikkeling en successionplanning, etc.

Talentsoft is continu in ontwikkeling dankzij de 100% cloud technologie. Onze oplossing biedt unieke functionele mogelijkheden en flexibiliteit. Met Talentsoft, heeft u altijd toegang tot de nieuwste versie van de oplossing, zonder ingewikkelde upgrades en met flexibele financieringsmogelijkheden: een maandelijkse licentie of eenmalige aanschaf. Elke organisatie heeft een unieke combinatie van de branche, organisatiestructuur, bedrijfsprocessen, en HR-cultuur. Talentsoft is ontwikkeld om aan deze specifieke wensen te voldoen met een modulaire oplossing die eenvoudig aan te passen is aan uw processen.

Organisaties vanuit verschillende branches vertrouwen op de oplossing van Talentsoft, Europese marktleider op het gebied van talent management met meer dan 8 miljoen gebruikers wereldwijd.

Ontdek hoe u uw talent vindt, bindt en ontwikkelt met Talentsoft.

TALENTSOFT VANDAAG

Talentsoft is de marktleider met een indrukwekkende staat van dienst

1500klanten

Talentsoft werkt met organisatie van elk formaat, van kleine tot middelgrote ondernemingen (MKB) tot multinationals in zowel de publieke als de private sector. Enkele klanten van ons zijn: Total, Vinci, PSA Peugeot Citroën, Orange Business Services en het Louvre.

8miljoengebruikers

De talent management software van Talentsoft is een flexibele, cloudgebaseerde suite die HR-managers helpt om talent te identificeren, te beoordelen, te ontwikkelen en te behouden.

130
landen

Door samenwerking te bevorderen tussen HR-managers en werknemers, helpt Talentsoft-software uw personeel om van hun baan een carrière te maken.


select your language

frenchdutchgerman