Aanvraag verzonden

Software as-a-service

Talentsoft biedt haar software aan volgens het SaaS principe. De software is overal en altijd beschikbaar via internet en op elk type browser. U logt eenvoudig in met uw persoonlijke login gegevens.

De oplossing van Talentsoft is vanaf de basis ontwikkelt als SaaS – Software as a Service – om u een multi tenant oplossing te bieden: als onze klanten hebben toegang tot dezelfde en volledig configureerbare versie van de software. Of u een multinational, een lokale speler of een MKB’er bent met specifieke uitdagingen, Talentsoft configureert haar software aan uw omgeving, uw processen en specifieke behoeften en garandeert een optimale service. Tijdens de volledige duur van uw abonnement verzorgen onze teams het onderhoud, de updates en de hosting van uw talentmanagementoplossing.

Earth

Overal en altijd toegang tot de nieuwste versie van onze oplossing

A cloud with an arrow going down

De oplossing wordt regelmatig geüpdate met de nieuwste technische ontwikkelingen.

Server drive

Geen ontwikkelings- en administratiekosten, dankzij het bundelen van de technische middelen

Computer with a incoming arrow from top

Een implementatie zonder IT investeringen aan uw zijde en zonder installatie op de de pc’s van uw medewerkers

A hand over a dashed zone

Een eenvoudig aanpasbare oplossing: HR managers bepalen zelf welke informatie zij nodig hebben in hun dagelijkse werk

Pieces of money

Een flexibel financieringsmodel met abonnementen of licenties voor onbepaalde tijd (Operational Expenditure (OPEX) of Capital Expenditure (CAPEX)

Cloud hosting en beveiliging van uw data

De oplossing van Talentsoft is geoptimaliseerd voor wereldwijde Cloud computing. De veiligheid van de persoonsgegevens van medewerkers is een centraal aandachtspunt voor ons. Wij kiezen onze hostingcenters aan de hand van de strengste criteria voor veiligheid, flexibiliteit, reactiviteit en beschikbaarheid. Daarom ontwikkelen wij sinds enkele jaren strategische partnerships met Microsoft (Windows Azure), Bull, Telecity en Interxion.

Doordat wij met meerdere datacenters werken verspreid over Europa kunnen wij eenvoudig nieuwe client instances opzetten, de werklast over verschillende leveranciers verdelen en de capaciteit uitbreiden. Onze data centers opereren opeenvolgend om zo de maximale beschikbaarheid te verzekeren en dataverlies te voorkomen. Onze klanten kiezen zelf de geografische zones waarin zij hun toepassingen en gegevens willen onderbrengen. Op deze manier voldoen ze gemakkelijk aan de wetten en eisen die de bedrijven en landen stellen. Onze teams begeleiden hen overal ter wereld zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag.

Wij hosten al onze klantgegevens in de veiligste datacenters ter wereld (in Europa, de Verenigde Staten en Azië), met de beste certificaten (Conceptec-Gecertificeerde data beveiliging) en standaarden zoals:
ISO 27001
ISAE 3402
SSAE16

Agile-aanpak

Timer inside a cycling arrow
Onze software ontwikkelingsmethode hanteert de best practices van de sector.

Om een snelle en stabiele implementatie van de Talentsoft oplossing te verzekeren, gebruiken onze teams de Agile-methode. Deze is gebaseerd op iteratieve en toegepaste ontwikkelingscyclussen. Dankzij deze aanpak kunnen wij snel en eenvoudig voldoen aan de verwachtingen van onze klanten. Daarnaast blijven onze teams hun competenties ontwikkelen. Onze developers werken in duo's en maken gebruik van Pair Programming technieken om een optimale responsiviteit en flexibiliteit van de projecten te garanderen.

Via het Agile georiënteerd ontwikkelingslab automatiseren wij de testen en het monitoren van onze software Hiermee kunnen wij onze klanten een optimale kwaliteit garanderen.

Deze aanpak staat centraal in onze infrastructuur en wordt onder andere toegepast in het creëren en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Hiermee zijn wij in staat om onze klanten de optimale voordelen van onze oplossingen te garanderen.

Innovatie staat centraal bij Talentsoft. Dankzij onze flexibele ontwikkelingsaanpak zijn wij in staat om  onze software oplossing te optimaliseren waarbij wij rekening houden met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van HR en de operationele problemen van onze klanten.

Joël Bentolila, Talentsoft - Technisch Directeur bij Talentsoft


select your language

frenchdutchgerman