Talentsoft partnerprogramma

Samen zorgen we ervoor dat elke organisatie gebruik kan maken van een begrijpelijke HR- en digital-learning-oplossing.

Een wereldwijd partnernetwerk

Talentsoft werkt samen met verschillende partners over de hele wereld om onze software te blijven verbeteren met aanvullende technologie, expertise en diensten.

Dit zijn consultancy-bedrijven, resellers, integratie-specialisten en technologie-leveranciers die garant staan voor een succesvolle projectontwikkeling en implementatie.

Het Talentsoft partnerprogramma is een lange termijn relatie van support en samenwerking, zowel zakelijk als in productontwikkeling.

partners01
Met Talentsoft kunnen we alle informatie over onze medewerkers op een centrale plek verzamelen, gegevens makkelijk terugvinden en besluitvorming vereenvoudigen.
Luciana Lagioiosa
HR Project Manager en Consultant — HR Path
luciana
  • luciana

Onze partners

Talentsoft werkt met ervaren specialisten.

Een strategische verbinding

Onze partners en hun uiteenlopende specialismes zijn onmisbaar in het ecosysteem van Talentsoft.

partner01

Consultancy

Consultancy-bedrijven werken regelmatig met Talentsoft om hun klanten talentmanagement- en trainings-software op maat te bieden, die bovendien aan te passen is aan toekomstige kansen.

partner02

Integratie

Talentsoft heeft een nauwe band met integratie-specialisten voor een succesvolle implementatie van onze software. Ze krijgen doorlopend trainingen en behalen certificaten die garanderen dat ze vooroplopen in innovatie.

partner03

Technologie

Een van de sterkste punten van Talentsoft is het vermogen om te integreren met iedere aanvullende oplossing die waarde toevoegt aan processen zoals recruitment, onboarding, beoordelingsgesprekken, learning en strategische talentmanagement.

partner04

Reseller

We werken met resellers over de hele wereld die hun kennis van de lokale markt inzetten om Talentsoft-oplossingen bij hun klanten te implementeren. Resellers bieden marketing- en organisatie-ondersteuning en dragen actief bij aan de strategie en het succes van een bedrijf.

Word lid van ons partnernetwerk

Dichtbij