HRBP

Ontdek de najaars HR, Learning en Recruitment events!

Dit najaar zijn er weer volop HR, Learning en Recruitment events!

            Ontdek het event wat het beste bij jou past!

September

Het echte event seizoen begint pas in oktober en in november wordt het echt druk! Desalniettemin hebben wij alvast een event in september op de planning staan:

Namelijk ons recruitment ontbijt op 21 september in Brussel. Tijdens dit ontbijt gaan we samen kijken naar de recruitment en sourcing trends en best practices. Klik hier voor meer informatie en om je gratis in te schrijven. Dit ontbijt wordt trouwens ook in Nederland georganiseerd op 3 oktober, meer informatie over dit ontbijt vind je op dezelfde pagina.

Wil je liever iets online volgen? Op 28 September om 11 uur organiseren we een webinar over de nieuwe wetgeving rondom data privacy de GDPR. Aanmelden voor deze webinar kan via onderstaande knop:

 

Oktober

Zoals we hierboven al schreven organiseren wij op 3 oktober dus het recruitment ontbijt daarnaast vindt ook het jaarlijke HR live event plaats in Den Haag, het HR event met meer dan 50 workshops dat gratis is te bezoeken voor HR professionals die werken voor een bedrijf met meer dan 100 medewerkers. HR live wordt dit jaar aangevuld met een speciaal internationaal event voor HRD’s. Op dit event HR Lab genaamd zal onze International Customer Succes Director, Veronique Bouree, een presentatie verzorgen. Voor 300 euro kan je deelnemen aan HRlab, wil je gratis naar HR lab? Wij geven 6 gratis toegangskaartjes weg! Vul hier het formulier in om een kaartje te winnen. 

Na 2 jaar Parijs is HR Tech, het grootste internationale event op het gebied van HR & technologie, weer terug in Amsterdam op 24 en 25 oktober ook hier zal Talentsoft aanwezig zijn en geven we een gratis kaartje weg:

November

In november zijn er ook volop events:

Heb je interesse in recruitment kom dan naar het jaarlijkse Digitaal Werven event op 2 november. Wil je dit event gratis bezoeken? Geef je dan op om samen met ons een recruiter van de maand video te maken op het event. Klik hier voor meer informatie en om mee te doen.

Voor HR managers die aan de slag gaan met de jaarlijkse beoordelingsrondes organiseren we twee ontbijtsessies rondom dit onderwerp één op 9 november in Rijswijk (ZH) en één op 23 november in Brussel. Deze ontbijtsessies zijn gratis te bezoeken. Klik hier om je aan te melden. 

Is learning meer jouw onderwerp kom dan naar Leuven waar de jaarlijkse VOV-beurs plaats vindt op 16 november, dé dag voor alle professionals, actief in opleiding & ontwikkeling, vorming en HRM, om kennis te maken met de opleidingsmarkt én naar hartenlust te netwerken. Meer informatie over de VOV-beurs: vovbeurs.be

December

In december organiseren we in navolging van ons succesvolle webinar Start to Blend een Start to Blend event in Mechelen. Hierbij geven we een drietal presentaties en kan je na afloop een rondleiding krijgen in de studio’s, om bijvoorbeeld je eigen studio webinar een keer op te nemen. Meld je hier aan voor een plekje op dit event (er zijn 35 plaatsen beschikbaar)!

Om het jaar af te sluiten organiseren we twee Kerst-ontbijtsessies, tijdens deze extra feestelijke ontbijtsessies, kijken we samen naar de trends en de planning voor 2018.

Meld je aan voor ons ontbijt:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 − = three